Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Виконавчий комітет Парафіївської селищної ради повідомляє про початок процедури реєстрації, розгляду та узагальнення пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації

Дата: 17.07.2019 10:00
Кількість переглядів: 643

"Детальний план території земельної ділянки, для будівництва спортивного залу в смт Парафіївка, Ічнянського району, Чернігівської області загальною площею 1,5741 га"

Замовник: Виконавчий комітет Парафіївської селищної ради

Розробник: ФОП Козир О.І., м. Чернігів

Для ознайомлення з детальним планом території та подання пропозицій звертатися до виконавчого комітету Парафіївської селищної ради за адресою: Чернігівська область, Ічнянський район, смт Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, 95 (пн.-пт. з 8:00 до 17:00, обідня перерва з 13:00 до 14:00)

Громадські обговорення з приводу розгляду та врахування пропозицій проекту містобудівної документації "Детальний план території земельної ділянки, для будівництва спортивного залу в смт Парафіївка, Ічнянського району, Чернігівської області загальною площею 1,5741 га" відбудуться "06" серпня 2019 року о 11:00  у приміщенні Парафіївського селищного будинку культури за адресою: Чернігівська область, Ічнянський район, смт Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, 95.

Пропозиції можна подавати у писмовій формі по "05" серпня 2019 року включно до виконавчого комітету Парафіївської селищної ради за адресою: 16730, Чернігівська область, Ічнянський район, смт Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, 95.

Запрошуються зацікавленя члени громади, розробники документації та представники замовника.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь