Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Увага! Рахунки за стандартом IBAN для сплати платниками податків і зборів вступають в дію з 01 жовтня

Дата: 01.10.2019 08:43
Кількість переглядів: 505

Увага! Рахунки за стандартом IBAN для сплати платниками податків і зборів вступають в дію з 01 жовтня

 

На субсайті Головного управління ДПС у Чернігівській області https://ch.tax.gov.ua/ у розділі «Бюджетні рахунки» розміщено реквізити нових рахунків, які починають діяти з 1 жовтня 2019 року.

Рахунки для зарахування податків, зборів та інших доходів до державного та місцевих бюджетів відкриті відповідно до стандарту IBAN і мають 29 літерно-цифрових символів.  

За адресою: https://ch.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/ розміщено інформацію (реквізити): «Рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів у 2019 році по Чернігівській області, які діють з 01 жовтня 2019 року» та «Реквізитів для зарахування надходжень Єдиного внеску на загальнообов"язкове державне соціальне страхування, які діють з 01 жовтня 2019 року» .  

Окремо звертаємо увагу платників єдиного внеску, що кошти, сплачені платниками на недіючі рахунки по зарахуванню ЄСВ, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження. Отже, з метою уникнення можливих непорозумінь просимо сплачувати ЄСВ з 01 жовтня 2019 року виключно на рахунки 3719, відкриті за стандартом IBAN.

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Чернігівській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь