Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Податкові міліціонери повернулися зі Сходу

Дата: 01.11.2019 15:19
Кількість переглядів: 417

У Головному управлінні ДФС у Чернігівській області зустріли своїх колег, які повернулися з довготривалого відрядження до зони проведення операції Об’єднаних сил на Сході країни.

Це податкові міліціонери – Олександр Трофіменко, Сергій Андрущенко та Юрій Нітченко, які несли службу у складі спецпідрозділу Державної фіскальної служби України.

Основним завданням спецпідрозділу є протидія незаконному переміщенню товарів через лінію розмежування з окупованими територіями. Податкові міліціонери спільно зі співробітниками інших правоохоронних органів викривають фінансові злочини та протидіють тероризму в зоні проведення ООС.

За п‘ять років у зоні проведення ООС несли службу 42 співробітники Головного управління ДФС у Чернігівській області. За цей час відбулося 16 ротацій, під час яких податкові міліціонери 90 разів виїжджали у відрядження на Схід України.

Відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції» нагороджено 21 співробітника податкової міліції Чернігівської області.

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь