Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Протягом першого кварталу до податкової служби області надійшло 108 звернень від громадян

Дата: 14.04.2020 08:19
Кількість переглядів: 311

До Головного управління ДПС Чернігівської області впродовж I кварталу 2020 року надійшло 108 звернень від громадян, з яких 101 – розглянуто у встановлений термін. В стадії розгляду знаходяться 7 звернень. За ознакою надходження  всі звернення - первинні.

 

Основна частина питань (98 звернень) стосувались податкової політики (нерухомість, податок на майно та земельний податок), 5 звернень щодо єдиного соціального внеску. Крім того, у 43 зверненнях до органів ДПС області надійшла інформація про факти ухилення від оподаткування та проведення контрольно-перевірочної роботи. 

 

Для забезпечення реалізації конституційного права на звернення, керівництвом податкової служби області проведено 5 особистих прийомів громадян, на яких порушувались питання порядку реєстрації податкових накладних в єдиному реєстрі податкових накладних. Усім заявникам надані своєчасні та кваліфіковані відповіді.

 

Як листуватися з податковою за допомогою електронних сервісів дізнайтеся тут: відеоурок «Листування з ДПС за допомогою Електронного кабінету» .

 

                        Сектор комунікацій Головного управління  ДПС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь