Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

До місцевих бюджетів Чернігівщини автовласники сплатили 782,4 тис гривень транспортного податку

Дата: 07.08.2020 09:31
Кількість переглядів: 303

Власниками автомобілів, з року випуску яких минуло не більше п'яти років (включно) та середньоринкова вартість яких перевищує 375 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої на 01 січня звітного року (1771125 грн.) за 7 місяців 2020 року сплачено до місцевих бюджетів області 782,4 тис гривень транспортного податку з фізичних осіб.

В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зменшились майже на 164 тис гривень. Це зумовлено звуженням у поточному році кола об’єктів оподаткування, визначення якого здійснюється за методикою, затвердженою Кабінетом Міністрів України, виходячи з марки, моделі, року випуску, об'єму циліндрів двигуна, типу пального.

Щороку, до 1 лютого податкового (звітного) року, центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику економічного, соціального розвитку і торгівлі, на своєму офіційному вебсайті розміщується перелік легкових автомобілів, які є об’єктами оподаткування.

                 

 Сектор комунікацій Головного управління  ДПС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь