A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Погашення заборгованості з єдиного внеску обговорили під час зустрічі

Дата: 13.08.2020 09:37
Кількість переглядів: 277

Питанням заборгованості зі сплати єдиного внеску була присвячена зустріч начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмили Слотюк та заступника начальника Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції - начальника Управління забезпечення примусового виконання рішень у Чернігівській області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ігора Бондарева. Керівники обговорили проблемні питання погашення заборгованості з ЄСВ в частині фізичних осіб-підприємців та самозайнятих осіб.

У ході зустрічі досягнуто порозуміння та розроблено детальні кроки співпраці із забезпечення повноти надходжень єдиного внеску. Визначено можливості створення спільної робочої групи з метою оптимізації взаємодії щодо мобілізації коштів до бюджетів усіх рівнів та спеціального фонду. Учасники зустрічі акцентували увагу, що на сьогоднішній день за рахунок вжитих заходів органами ДВС забезпечено надходження ЄСВ у розмірі 3,3 млн гривень.

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області наголошують, що єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника. Ненадходження до бюджету сум єдиного внеску негативно впливає на забезпечення соціальних потреб суспільства.                               

  Сектор комунікацій Головного управління  ДПС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь