Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проектах містобудівної документації та оприлюднення проектів містобудівної документації та звітів про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 15.10.2020 15:25
Кількість переглядів: 1246

Парафіївська селищна рада на виконання прийнятого рішення тридцятої сесії Парафіївської селищної ради сьомого скликання від 20 червня 2018 року №161 «Про розроблення генеральних планів с.Южне, с.Лисогори, с.Боярщина», відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. N 555, оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо містобудівної документації:

  1. "Генеральний план та план зонування території с. Южне Ічнянського району Чернігівської області",
  2. "Генеральний план та план зонування території с. Лисогори Ічнянського району Чернігівської області",
  3. "Генеральний план та план зонування території с. Боярщина Ічнянського району»

і оприлюднення проектів даної містобудівної документації та звітів про стратегічну екологічну оцінку (розділу «Охорона навколишнього природного середовища»).

Метою розроблення Генеральних планів є визначення основних принципів і напрямків планувальної організації та функціонального призначення території; організація вулично-дорожньої та транспортної мережі, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою; організація цивільного захисту території та населення від небезпечних природних та техногенних процесів; визначення основних принципів охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження культурної спадщини; визначення послідовності реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території, визначення містобудівних умов і обмежень, уточнення функціонального використання окремих територій з врахуванням намірів землевласників та даних державного земельного кадастру.

Склад містобудівної документації : графічні та текстові матеріали (пояснювальна записка, додатки, графічні матеріали).

Зміст містобудівної документації включає в пояснювальній записці:

1) Вступ; 2) аналітична частина; 3) обґрунтування та пропозиції; 5) стратегічна екологічна оцінка; 4) основні показники генерального плану;

Замовник проектів містобудівної документації – Парафіївська селищна рада, що і прийматиме рішення про затвердження містобудівної документації.

Проекти містобудівної документації розроблено ДЕРЖАВНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ ЦИВІЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА «УКРНДПІЦИВІЛЬБУД» на підставі рішення тридцятої сесії Парафіївської селищної ради сьомого скликання від 20 червня 2018 року №161 «Про розроблення генеральних планів с.Южне, с.Лисогори, с.Боярщина», завдань на проектування та договорів на виконання проектних робіт №18155.1 від 18.03.2019 року, №18156.1 від 18.03.2019 року, №18157.1 від 18.03.2019 року.

З матеріалами  проекту містобудівної документації та звітами до даної містобудівної документації про стратегічну екологічну оцінку (розділу «Охорона навколишнього природного середовища») можна ознайомитися в приміщенні Парафіївської селищної ради за адресою: 16730, Чернігівська обл., Ічнянський р-н, смт Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, 95, з понеділка по п’ятницю з 10-17 год. (приймальня) та на офіційному сайті https://parafiivska-sr.gov.ua Парафіївської селищної ради.

Пропозиції та зауваження подаються в письмовому вигляді на адресу Парафіївської селищної ради: 16730, Чернігівська обл., Ічнянський р-н, смт Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, 95, з з 15.10 2020 року до 15.11.2020 року

Пропозиції,  подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій громадськості– Яцеленко Ірина Іванівна тел. 0674405762, (04633) 3-01-67e-mail: inbox@parafiivska-sr.gov.ua

Дата, час та місце проведення громадських слухань з обговорення проектів містобудівної документації та звітів про стратегічну екологічну оцінку (розділу «Охорона навколишнього природного середовища») 16.11.2020 року о 14:00 за адресою: Чернігівська обл., Ічнянський р-н, с Южне, вул. Т. Шевченка, 37, в актовій залі будинку культури, із дотриманням дистанціювання з метою попередження поширення захворювання Сovid-19.

Необхідністьпроведеннятранскордоннихконсультаційвідсутня.

 - Містобудівна документація та звіт про стратегічну екологічну оцінку (с. Южне)

Генеральний план (основне креслення)поєднаний зі схемою проектних планувальних обмежень (с.Южне)

- Містобудівна документація та звіт про стратегічну екологічну оцінку (с. Лисогори)

- Містобудівна документація та звіт про стратегічну екологічну оцінку (с. Боярщина)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь