A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Платниками Чернігівщини за 10 місяців сплачено 13,4 млрд гривень податків, зборів та єдиного внеску

Дата: 16.11.2020 11:32
Кількість переглядів: 255

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до бюджетів усіх рівнів платниками області за 10 місяців сплачено майже 9,2 млрд грн податків, зборів та обов’язкових платежів. Це майже на 435 млн грн або на 5 відс. більше суми надходжень відповідного періоду минулого року.

 

Зокрема, до державного бюджету спрямовано 4млрд грн, що становить 44,5 відс. сплачених податків за цей період. Значна частина надходжень забезпечена від сплати податку на додану вартість – 1,6 млрд грн (понад 40 відс.), податку на доходи фізичних осіб і військового збору – 1,4 млрд грн (35 відс.), рентних платежів за користування природними ресурсами – 536 млн грн (13 відс.) та податку на прибуток – 372,6 млн грн (9 відс.).

 

До місцевих бюджетів усіх рівнів платниками податків сплачено понад 5 млрд гривень. Надходження відповідного періоду минулого року перевищено на 7,6 відс. або на 358,7 млн грн, в основному за рахунок збільшення сплати по бюджетоформуючих податках: податку на доходи фізичних осіб – на 9 відс. (+268,9 млн грн) та єдиному податку з підприємницької діяльності – на 7 відс. (+47,9 млн грн).

 

Рівень добровільної сплати до бюджетів усіх рівнів складає 99 відс. від загальної суми податків. За рахунок проведення контрольно-перевірочної роботи надійшло 16,7 млн грн, від стягнення податкового боргу – 54,4 млн гривень. 

 

Крім того, страхувальниками для перерахування до Пенсійного та інших фондів сплачено 4,2 млн грн єдиного внеску на загальнодержавне обов’язкове соціальне страхування. Минулорічний рівень перевищено на 7,6 відс. або на 297,5 млн гривень.

                    Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь