Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Служба зайнятості розпочала підготовку кадрів до весняно-польових робіт

Дата: 26.02.2021 08:03
Кількість переглядів: 236

Щонайменше 700 безробітних області підвищать свою кваліфікацію, аби бути затребуваними роботодавцями з початком весняно-польових робіт. Про це повідомив начальник відділу організації профнавчання обласного центру зайнятості Сергій Заровний. За його словами, наразі навчанням охоплено 60 шукачів роботи з різних куточків області.

Безробітні безкоштовно підвищують кваліфікацію на курсах цільового призначення, які організовуються Сумським та Рівненським центрами професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за напрямами, а саме: «Технології підготовки посівних площ та особливості вирощування зернових культур», «Сучасні технології використання мінеральних добрив, пестицидів та методи боротьби зі шкідниками», «Технологічні особливості вирощування лісових культур та догляд за ними у сучасних умовах», «Безпечне ведення робіт водіями і трактористами-машиністами сільськогосподарського виробництва на підприємствах сільськогосподарської галузі» тощо.

 

 

Районна філія ЧОЦЗ

 

Директор                                                                                І.П.Шевченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь