Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

ЕКОЛОГІЧНІ ВИКЛИКИ ДЛЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

Дата: 04.03.2021 18:56
Кількість переглядів: 598

У державній екологічній академії післядипломної освіти та управління відбулася зустріч ректора Академії Олександра Бондаря з головою Чернігівської облради 6 скликання Миколою Звєрєвим та головою Парафіївської територіальної громади Ічнянського району Чернігівської області Галиною Петрушою.

Фото без описуОчільник ДЕА поінформував гостей про освітньо-наукову діяльність навчального закладу у напрямку поліпшення екологічної освіти в сучасних умовах та викликах, спричинених пандемією, підвищення кваліфікації представників державних органів влади та місцевого самоврядування, установ і підприємств, а також поділився досвідом співпраці Академії з територіальними громадами.

Зазначивши, що «Нині міста та села країни в умовах децентралізації органів управління мають вирішувати численні як економічні, так і екологічні питання життєдіяльності громад. Наприклад, збір, утилізація та переробка сміття, забезпечення якісним централізованим водопостачанням та надання належних побутових послуг тощо. І клубок проблем непросто розв’язати самостійно.

Безумовно, важливого значення набуває й екологізація освіти мешканців населених пунктів, виховання у них почуття бережливого ставлення до навколишнього природного середовища».

У свою чергу, голова ТГ сказала: «Впоратися з багатьма проблемами можна, якщо співпрацювати - об’єднувати кошти і зусилля з сусідніми громадами, які в цьому зацікавлені, а також налагоджуючи та розвиваючи зв’язки з відповідними установами, закладами та організаціями країни.

Наміри нашої громади – поглибити співпрацю з Академією»,- підкреслила вона.

В рамках зустрічі, з метою сприяння розробленню та виконанню планів дій з охорони навколишнього середовища, розвитку партнерства «громадськість – влада - бізнес» на місцевому рівні, забезпечення до 2026 року соціальних та екологічних стандартів безпечного проживання населення, впровадженню екологічної складової у стратегічні документи розвитку Парафіївської територіальної громади Ічнянського району Чернігівської області, Олександр Бондар та Галина Петруша підписали Меморандум про співпрацю Академії та Парафіївської територіальної громади Ічнянського району Чернігівської області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь