Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

ЕКОЛОГІЧНІ ВИКЛИКИ ДЛЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

Дата: 04.03.2021 18:56
Кількість переглядів: 585

У державній екологічній академії післядипломної освіти та управління відбулася зустріч ректора Академії Олександра Бондаря з головою Чернігівської облради 6 скликання Миколою Звєрєвим та головою Парафіївської територіальної громади Ічнянського району Чернігівської області Галиною Петрушою.

Фото без описуОчільник ДЕА поінформував гостей про освітньо-наукову діяльність навчального закладу у напрямку поліпшення екологічної освіти в сучасних умовах та викликах, спричинених пандемією, підвищення кваліфікації представників державних органів влади та місцевого самоврядування, установ і підприємств, а також поділився досвідом співпраці Академії з територіальними громадами.

Зазначивши, що «Нині міста та села країни в умовах децентралізації органів управління мають вирішувати численні як економічні, так і екологічні питання життєдіяльності громад. Наприклад, збір, утилізація та переробка сміття, забезпечення якісним централізованим водопостачанням та надання належних побутових послуг тощо. І клубок проблем непросто розв’язати самостійно.

Безумовно, важливого значення набуває й екологізація освіти мешканців населених пунктів, виховання у них почуття бережливого ставлення до навколишнього природного середовища».

У свою чергу, голова ТГ сказала: «Впоратися з багатьма проблемами можна, якщо співпрацювати - об’єднувати кошти і зусилля з сусідніми громадами, які в цьому зацікавлені, а також налагоджуючи та розвиваючи зв’язки з відповідними установами, закладами та організаціями країни.

Наміри нашої громади – поглибити співпрацю з Академією»,- підкреслила вона.

В рамках зустрічі, з метою сприяння розробленню та виконанню планів дій з охорони навколишнього середовища, розвитку партнерства «громадськість – влада - бізнес» на місцевому рівні, забезпечення до 2026 року соціальних та екологічних стандартів безпечного проживання населення, впровадженню екологічної складової у стратегічні документи розвитку Парафіївської територіальної громади Ічнянського району Чернігівської області, Олександр Бондар та Галина Петруша підписали Меморандум про співпрацю Академії та Парафіївської територіальної громади Ічнянського району Чернігівської області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь