A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

ОГОЛОШЕННЯ !

Дата: 10.03.2021 09:55
Кількість переглядів: 672

Відповідно до розпорядження  селищного голови № 55 від 09.03.2021 року скликана шоста (позачергова) сесія Парафіївської селищної ради восьмого скликання, яка відбудеться 23 березня  2021 року  о 14 годині в приміщенні Парафіївського селищного будинку культури.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ :

  1. Про розроблення детального плану.
  2. Про затвердження бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу на місцевому рівні Парафіївської селищної ради.
  3. Про виділення в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв) із земель колишнього ЗАТ «ім. Агеєва» Симон Ларисі Андріївні.
  4. Про затвердження Програми розробки нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Парафіївської селищної ради на 2021-2023 роки.
  5. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бондаренку Андрію Миколайовичу.
  6. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бондаренку Ростиславу Миколайовичу.
  7. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бондаренко Ніні Володимирівні.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Дорошенку Анатолію Віталійовичу.
  9. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Беліченко Людмилі Володимирівні.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну власність Чайці Олександру Миколайовичу, Чайці Володимиру Миколайовичу, Чайці Сергію Миколайовичу, Кирієнко Вірі Василівні.
  11. Про надання згоди на відновлення меж земельної ділянки наданої в постійне користування Познякову Вадиму Володимировичу.
  12. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Матраєву Тарасу Володимировичу.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Греку Юрію Миколайовичу.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Пуньку Сергію Івановичу.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Костюченко Валентині Григорівні.
  16. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Прокопець Ірині Сергіївні.
  17. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Прокопцю Миколі Володимировичу.
  18. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Заморській Людмилі Михайлівні.
  19. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Прокопцю Олегу Володимировичу.
  20. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бурому Віктору Миколайовичу.
  21. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бурій Марії Іванівні.
  22.  «Різне».

 

 

           Селищний голова                                                                                                                       Галина ПЕТРУША


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь