Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

ЗАХІД

Дата: 19.04.2021 12:40
Кількість переглядів: 428

  16 квітня 2020 року завідувачем Ічнянського РС УДМС України в Чернігівській області Дубиновською Я.Л. спільно з органами реєстрації та працівниками ЦНАТ Ічнянської ОТГ проведено робочу нараду щодо дотримання вимог постанови КМУ від 23.12.2020 № 1362 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 02.03.2016р. № 207».

 Було наголошено, що з 1 квітня 2021року інформація про реєстрацію/ зняття з реєстрації місця проживання / перебування фізичних осіб від органів реєстрації має передаватися до відомчої інформаційної системи Державної міграційної служби виключно в електронній формі з подальшою її передачею до Єдиного державного демографічного реєстру.

 Також обговорено найбільш актуальні питання: реєстрація неповнолітніх дітей, дотримання норм діловодства при оформленні заяв, необхідність перевірки дійсності всіх паспортних документів за допомого електронного сервісу офіційного сайту Міграційної служби України: «Перевірка недійсних документів».

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь