A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 04.06.2021 15:46
Кількість переглядів: 251

Відповідно до розпорядження  селищного голови № 93 від 04.06.2021 року скликана дев’ята  сесія   Парафіївської селищної ради восьмого скликання, яка відбудеться 15 червня  2021 року  о 14 годині в приміщенні Парафіївського селищного будинку культури.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ :

 

  1. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Парафіївської селищної ради.
  2. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Парафіївської селищної ради.
  3. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Парафіївської селищної ради.
  4. Про затвердження цільової Програми «Про охорону навколишнього природного середовища, екологічну оцінку та менеджмент території населених пунктів, які входять до складу Парафіївської територіальної громади Ічнянського району Чернігівської області на 2021-2026 роки».
  5. Про затвердження Програми «Розвиток цивільного захисту Парафіївської територіальної громади на 2021-2025 роки».
  6. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального закладу «Спілка ветеранів» Парафіївської селищної ради на 2021-2023 роки.
  7. Про затвердження Програми «Про запобігання і протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі Парафіївської територіальної громади на період до 2025 року».
  8. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту Парафіївської ОТГ на 2017-2021 роки.
  9. Про внесення змін до рішення другої сесії селищної ради восьмого скликання від 24.12.2020 № 03-02/08 «Про селищний бюджет 2021 року» (код бюджету 25505000000).
  10. Про зміну місця розташування та зміну юридичної адреси Парафіївської селищної ради.
  11. Про передачу майна в повне господарське відання КП «Добробут» Парафіївської селищної ради.
  12. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою ПАТ «Блок Агросвіт».
  13. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою ПАТ «Блок Агросвіт».
  14. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою ПАТ «Блок Агросвіт».
  15. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою ПАТ «Блок Агросвіт».
  16. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою ПАТ «Блок Агросвіт».
  17. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою ПАТ «Блок Агросвіт».
  18. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою ПАТ «Блок Агросвіт».
  19. Про уточнення рішення 16 сесії двадцять першого скликання Парафіївської селищної ради від 26 квітня 1994 року щодо передачі земельних ділянок у власність громадянам.
  20. Про уточнення рішення 4 сесії двадцять другого скликання Парафіївської селищної ради від 20 квітня 1995 року щодо передачі земельних ділянок у власність громадянам.
  21. Про уточнення рішення 14 сесії двадцять першого скликання Парафіївської селищної ради від 26 квітня 1994 року щодо передачі земельних ділянок у власність громадянам.
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Дерев’янку Віктору Олексійовичу.
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Полякову Олексію Васильовичу.
  24. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Таранько Вірі Олексіївні.
  25. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кіріченко Юлії Олексіївні.
  26. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шуту Сергію Олександровичу.
  27. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Аксьоновій Оксані Михайлівні.
  28. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Карпіці Анатолію Михайловичу.
  29. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Костюченку Сергію Михайловичу.
  30. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Яцеленко Галині Володимирівні.
  31. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Клименко Людмилі Федорівні.
  32. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Будаю Олександру Сергійовичу.
  33. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Богдановій Тамарі Костянтинівні.
  34. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Богданову Миколі Олександровичу.
  35. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Йовсі Світлані Борисівні.
  36. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Вороному Володимиру Андрійовичу.
  37. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Дубровій Яні Анатоліївні.
  38. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Вороному Роману Володимировичу.
  39. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Дубровій Валентині Петрівні.
    1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Руденко Оксані Вадимівні.
  40. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Карасевичу Максиму Миколайовичу.
    1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Карасевич Ганні Миколаївні.
  41. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Карасевичу Миколі Андрійовичу.   
  42. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Войцехівській Ользі Андріївні.   
  43. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Войцехівському Дмитру Васильовичу.
  44. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Карасевич Юлії Вікторівні.
  45. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Карасевичу Олексію Миколайовичу.
    1. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Яцелі Валентині Олексіївні.
  46. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Літвінчуку Павлу Климовичу.
  47. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сеньку Михайлу Анатолійовичу.
  48. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Тараньку Богдану Миколайовичу.
  49. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Федірку Миколі Павловичу.
  50. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Желібі Нелі Миколаївні.
  51. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Скрипці Ніні Сергіївні.
  52. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Черняку Василю Терентійовичу.
  53. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Юдіну Євгену Валерійовичу.
  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Арістовій Анні Миколаївні.
  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Микитусі Валерію Олександровичу.
  56. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Цинковській Софії Василівні.
  57. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Павлюк Наталії Іванівні.
  58. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Шадурі Діні Володимирівні.
  59. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Пономаренко Марині Анатоліївні.
  60. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Морозу Олегу Миколайовичу.
  61. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Мільку Вадиму Юрійовичу.
  62. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Керімовій Аліні Олександрівні.
  63. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Темносагатій Тетяні Іванівні.
  64. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Купчак Катерині Михайлівні.
  65. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Щербині Ганні Іванівні.
  66. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Зінченко Вірі Михайлівні.
  67. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Пархоменко Ользі Іванівні.
  68. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Калитюк Володимиру Петрович.
  69. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Луковині Лілії Вікторівні.
  70. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Губар Людмилі Володимирівні.
  71. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Йовсі Яні Іванівні.

 

 

Селищний голова                                                                                    Галина ПЕТРУША


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь