A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Шановна пані Галино!

Дата: 28.07.2021 16:54
Кількість переглядів: 262

 Відділення НСПП в Чернігівській області отримало Вашого листа від 25.02.2021 №03-11/570, в якому зазначено особу, визначену задля налагодження подальшої співпраці в напрямку участі у веденні соціального діалогу, вирішенні колективних трудових спорів (конфліктів) щодо підприємств, установ та організацій, розташованих на відповідній території, згідно із п.9 ст.34 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» - селищний голова Петруша Галина Леонідівна.

 Сподіваємось, що така взаємодія в роботі сприятиме якісній підготовці аналітично-інформаційних матеріалів, достовірності прогнозів можливих ускладнень стану соціально-трудових відносин та запобігатиме виникненню конфліктних ситуацій. Адже узагальнена НСПП інформація направляється до Офісу Президента України, Кабінету Міністрів України, Федерації профспілок України, організаціям роботодавців.

 З метою здійснення заходів, щодо уникнення загострення соціального становища в трудових колективах, оперативної локалізації розбіжностей між найманими працівниками та роботодавцями цивілізованим шляхом, пропонуємо в подальшому приділяти особливу увагу питанням забезпечення реалізації державних гарантій у сфері праці.

 Впевнені, що активна участь в зазначеному напрямку, спільно з відділенням НСПП сприятиме налагодженню соціального діалогу та допоможе поліпшити соціальну атмосферу в трудових колективах, організації праці на суб’єктах господарювання, розташованих на Вашій території.

 З метою правової обізнаності та використання в роботі направляємо інформаційні матеріали: «Соціальний діалог і соціальне партнерство в Україні» на 16 арк. та «Основні аспекти діяльності Національної служби посередництва і примирення» на 12 арк.

 

З повагою,

начальник                                              Олександр ДЄДІКОВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь