Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Шановна пані Галино!

Дата: 28.07.2021 16:54
Кількість переглядів: 302

 Відділення НСПП в Чернігівській області отримало Вашого листа від 25.02.2021 №03-11/570, в якому зазначено особу, визначену задля налагодження подальшої співпраці в напрямку участі у веденні соціального діалогу, вирішенні колективних трудових спорів (конфліктів) щодо підприємств, установ та організацій, розташованих на відповідній території, згідно із п.9 ст.34 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» - селищний голова Петруша Галина Леонідівна.

 Сподіваємось, що така взаємодія в роботі сприятиме якісній підготовці аналітично-інформаційних матеріалів, достовірності прогнозів можливих ускладнень стану соціально-трудових відносин та запобігатиме виникненню конфліктних ситуацій. Адже узагальнена НСПП інформація направляється до Офісу Президента України, Кабінету Міністрів України, Федерації профспілок України, організаціям роботодавців.

 З метою здійснення заходів, щодо уникнення загострення соціального становища в трудових колективах, оперативної локалізації розбіжностей між найманими працівниками та роботодавцями цивілізованим шляхом, пропонуємо в подальшому приділяти особливу увагу питанням забезпечення реалізації державних гарантій у сфері праці.

 Впевнені, що активна участь в зазначеному напрямку, спільно з відділенням НСПП сприятиме налагодженню соціального діалогу та допоможе поліпшити соціальну атмосферу в трудових колективах, організації праці на суб’єктах господарювання, розташованих на Вашій території.

 З метою правової обізнаності та використання в роботі направляємо інформаційні матеріали: «Соціальний діалог і соціальне партнерство в Україні» на 16 арк. та «Основні аспекти діяльності Національної служби посередництва і примирення» на 12 арк.

 

З повагою,

начальник                          Фото без опису                    Олександр ДЄДІКОВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь