Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Про організацію фестивалю «Пульс Гідності»

Дата: 30.07.2021 08:56
Кількість переглядів: 209

Завантажити файл

Завантажити файл 

  На виконання доручення, надісланого листом Міністерства у справах ветеранів України від 28.07.2021 №7784/02/10.1-21 Департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації інформує, що 24 серпня 2021 року у місті Києві вперше відбудеться фестиваль «Пульс Гідності».

  Фестиваль об’єднає в історичному центрі міста, на Володимирській гірці, багато унікальних локацій і майданчиків, які продемонструють громаді та гостям столиці успішні здобутки захисників і захисниць України, а також залучить відомих гостей, громадських активістів, музикантів, спортсменів, лідерів ветеранського розвитку, мешканців і гостей Києва.

  Одна із ключових локацій заходу – ярмарок ветеранського підприємництва «Сворено Захисниками». Для Міністерства, партнерських громадських об’єднань важливо, щоб кожна область мала можливість гідно представити на заході продукцію і послуги захисників, підтримати їх в розвитку власної справи, а також розказати про власні здобутки на головному святі країни.

  З огляду на вищевикладене, Департамент просить провести інформаційну – роз’яснювальну роботу серед зазначеної категорії осіб та розмістити на офіційних сайтах управлінь, райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад  анкету учасника ярмарку, яка знаходиться за посиланням https://docs.google.com/forms/d/18Uj2dmYKLTTsmHQBVSDaU354pqdEG97xRi_-ZW8s8Gg/edit?ts=60fe8000, а також у разі звернень ветеранів  сприяти у вирішенні організаційних питань.

 

 

В.о. директора                                                          Інна  СНЕГЕРЬОВА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь