A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Про організацію фестивалю «Пульс Гідності»

Дата: 30.07.2021 08:56
Кількість переглядів: 182

Завантажити файл

Завантажити файл 

  На виконання доручення, надісланого листом Міністерства у справах ветеранів України від 28.07.2021 №7784/02/10.1-21 Департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації інформує, що 24 серпня 2021 року у місті Києві вперше відбудеться фестиваль «Пульс Гідності».

  Фестиваль об’єднає в історичному центрі міста, на Володимирській гірці, багато унікальних локацій і майданчиків, які продемонструють громаді та гостям столиці успішні здобутки захисників і захисниць України, а також залучить відомих гостей, громадських активістів, музикантів, спортсменів, лідерів ветеранського розвитку, мешканців і гостей Києва.

  Одна із ключових локацій заходу – ярмарок ветеранського підприємництва «Сворено Захисниками». Для Міністерства, партнерських громадських об’єднань важливо, щоб кожна область мала можливість гідно представити на заході продукцію і послуги захисників, підтримати їх в розвитку власної справи, а також розказати про власні здобутки на головному святі країни.

  З огляду на вищевикладене, Департамент просить провести інформаційну – роз’яснювальну роботу серед зазначеної категорії осіб та розмістити на офіційних сайтах управлінь, райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад  анкету учасника ярмарку, яка знаходиться за посиланням https://docs.google.com/forms/d/18Uj2dmYKLTTsmHQBVSDaU354pqdEG97xRi_-ZW8s8Gg/edit?ts=60fe8000, а також у разі звернень ветеранів  сприяти у вирішенні організаційних питань.

 

 

В.о. директора                                                          Інна  СНЕГЕРЬОВА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь