A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

ОГОЛОШЕННЯ !

Дата: 15.11.2021 08:46
Кількість переглядів: 172

Відповідно до розпорядження  селищного голови № 179 від 15.11.2021 року скликана п’ятнадцята  сесія Парафіївської селищної ради восьмого скликання, яка відбудеться 25 листопада  2021 року  о 14 годині в приміщенні Парафіївського селищного будинку культури.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Про роботу постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства та комунальної власності.
  2. Про роботу постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту, соціального захисту населення, промисловості, підприємництва  та сфери послуг.
  3. Про роботу постійної комісії  з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони  навколишнього природного середовища.
  4. Про роботу постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської  діяльності, етики та регламенту.
  5. Про внесення змін до рішення другої сесії селищної ради восьмого скликання від 24.12.2020 № 03-02/08 «Про селищний бюджет 2021 року» (код бюджету 25505000000).
  6. Про затвердження Програми забезпечення  житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2021- 2022 роки.                                                                                       
  7. Про затвердження Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування Парафіївської селищної ради на 2022-2026 роки.
  8. Про затвердження  Програми проведення інвентаризації земель комунальної власності та здійснення заходів із землеустрою на території Парафіївської територіальної громади  на 2022- 2025 роки.
  9. Про затвердження  Програми розроблення містобудівної документації території Парафіївської територіальної громади на 2022- 2025 роки.
  10. Про затвердження Програми забезпечення відшкодування вартості проїзду педагогічних працівників закладів освіти Парафіївської селищної ради до місця роботи та у зворотному напрямку на 2022 рік.
  11. Про затвердження Програми роботи з обдарованими та здібними дітьми «Творча обдарованість» на 2022 - 2026 роки.
  12. Про затвердження комплексної програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на 2022-2025 роки.
  13. Про виділення коштів первинній профспілковій організації Парафіївської селищної ради Професійної спілки державних установ України на 2022  рік.
  14. Про внесення змін до Програми забезпечення пожежної безпеки на території Парафіївської територіальної громади на 2021-2027 роки.
  15. Про затвердження  Програми «Безпечна громада та профілактика правопорушень на 2022 рік».
  16. Про затвердження Програми боротьби з амброзією полинолистою на території Парафіївської  територіальної громади  на 2022 рік.
  17. Про затвердження Програми надання одноразової матеріальної допомоги жителям Парафіївської територіальної громади  на 2022 – 2026 роки.
  18. Про затвердження Програми «Проведення культурно – масових заходів на території Парафіївської територіальної громади» на 2022 – 2026 роки.
  19. Про затвердження Програми «Профілактика правопорушень на території населених пунктів Парафіївської територіальної громади  на 2022 рік».
  20. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту Парафіївської територіальної громади на 2022 – 2026 роки.
  21. Про затвердження Програми організації громадських робіт із впорядкування та благоустрою населених пунктів Парафіївської селищної ради на 2022 рік.
  22. Про затвердження Програми забезпечення виплат компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на території  Парафіївської селищної ради на 2022 рік.
  23. Про затвердження Програми сприяння  оборонній і мобілізаційній готовності Парафіївської селищної ради на 2022 рік.
  24. Про затвердження Програми забезпечення осіб з інвалідністю, дітей – інвалідів технічними засобами для використання в побутових умовах на 2022 – 2026  роки.
  25. Про затвердження Програми забезпечення осіб, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання  на 2022 – 2026  роки.
  26. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Парафіївський ЦПМСД»  на 2022 рік.
  27. Про затвердження фінансового плану КП «Парафіївський ЦПМСД» Парафіївської селищної ради на 2022 рік.
  28. Про зміну місця знаходження (юридичну адресу)  Територіального центру соціального обслуговування  (надання соціальних послуг) Парафіївської селищної ради.
  29. Про затвердження плану діяльності Парафіївської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.
  30. Про надання згоди на безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області  у комунальну власність Парафіївської територіальної громади кисневих концентраторів.
  31. Про передачу майна в повне господарське відання КП «Добробут» Парафіївської селищної ради.
  32. Про персональну відповідальність старост Парафіївської територіальної громади.
  33. Про внесення змін до рішення третьої сесії селищної ради восьмого скликання від 21.01.2021 №27-03/08 «Про затвердження постійно діючої комісії  по списанню матеріальних цінностей Парафіївської селищної ради».
  34. Про затвердження складу органу приватизації житлового фонду, який перебуває у комунальній власності Парафіївської селищної ради.
  35. Про звільнення Міленко Н.М. з посади заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів.
  36. Про виключення Міленко Н.М. зі складу виконавчого комітету  Парафіївської селищної ради восьмого скликання.
  37. Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Парафіївської  територіальної громади Прилуцького району Чернігівської області.
  38. Про державну реєстрацію права комунальної власності на земельні ділянки.
  39. Про затвердження договорів, що посвідчують право користування  на земельні ділянки.
  40. Про надання згоди на передачу земельної ділянки в суборенду.
  41. Про надання земельної ділянки в користування (на умовах оренди) Пащенку Сергію Григоровичу.
  42. Про передачу земельної ділянки у власність із земель комунальної власності Парафіївської селищної ради Боровик Валентині Костянтинівні.
  43. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Вороному Володимиру Андрійовичу.
  44. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Погребовському Олександру Миколайовичу.
  45. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Костюченку Сергію Михайловичу.
  46. Про припинення права користування земельною ділянкою Матраєва Володимира В’ячеславовича.
  47. Про припинення права користування земельною ділянкою Куценка Миколи Миколайовича.
  48. Про припинення права користування земельною ділянкою Дьогтяра Олександра Петровича.
  49. Про припинення права користування земельною ділянкою Тарасенко Людмили Василівни.
  50. Про припинення права користування земельною ділянкою Павловської Валентини Іванівни.
  51. Про припинення права користування земельною ділянкою Скочка Юрія Анатолійовича.
  52. Про припинення права користування земельною ділянкою Миколенко Катерини Степанівни.
  53. Про припинення права користування земельною ділянкою Іщенку Олександру Михайловичу.
  54. Про припинення права користування земельною ділянкою Фабриченко Яні Леонідівні.
  55. Про припинення права користування земельною ділянкою Шурді Григорію Михайловичу.
  56. Про припинення права користування земельною ділянкою та розірвання договору оренди землі Вишнівському Олександру Івановичу.
  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Прекрасній Галині Петрівні.
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Луковині Віктору Володимировичу.
  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Дерев’янку Віктору Олексійовичу.
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Йовсі Миколі Григоровичу.
  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Прокопенку Сергію Васильовичу.
  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Дегтярю Миколі Васильовичу.
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Василенку Анатолію Васильовичу.
  64. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Кобзистій Тетяні Іванівні.
  65. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Костюченку Михайлу Миколайовичу.
  66. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Щербині Людмилі Борисівні.
  67. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Клименку Олександру Миколайовичу.
  68. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Музиченко Сергію Ігоровичу.
  69. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Музиченко Тетяні Михайлівні.
  70. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Музиченку Ігорю Васильовичу.
  71. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Шестозубу Михайлу Івановичу.
  72. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Забарному Миколі Миколайовичу.
  73. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Єщенку Олегу Івановичу.
  74. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Бичку Назару Дмитровичу.
  75. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Музиці Віталію Дмитровичу.
  76. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Нагорній Марії Костянтинівні.
  77. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Цензері Олексію Вікторовичу.
  78. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Цензері Олексію Вікторовичу.
  79. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Забарній Олені Василівні.
  80. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Малеті Любові Олександрівні.
  81. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Корсуну Віктору Володимировичу.
  82. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Бусько Оксані Вікторівні.
  83. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Малеті Михайлу Дмитровичу.
  84. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Серб Марині Михайлівні.
  85. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Заточній Марині Олексадрівні.
  86. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Литвин Тетяні Сергіївні.
  87. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Овечко Любові Юріївні.
  88. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Стельмах Зінаїді Григорівні.
  89. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Лихвар Ларисі Олександрівні.
  90. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Сидоренко Людмилі Михайлівні.
  91. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гущі Тетяні Миколаївні. 
  92. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Черняк Тетяні Володимирівна.
  93. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Семеліту Михайлу Олександровичу.
  94. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Вишиваній Зінаїді Петрівні.
  95. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бичку Миколі Дмитровичу.
  96. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Вишнівському Олександру Івановичу.
  97. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бортник Лідії Петрівні.
  98. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Жованику Олександру Миколайовичу.
  99. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бортнику Борису Володимировичу.
  100. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шаповаленку Ярославу Володимировичу.
  101. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Прокопенко Людмилі Олександрівні.
  102. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Прокопенку Євгену Леонідовичу.
  103. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Цілині Олені Володимирівні.
  104. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Пилипенко Ніні Іванівні.
  105. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Котенко Раїсі Павлівні.
  106. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Лісовому Геннадію Михайловичу.
  107. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кирилову Кирилу Олексійовичу.
  108. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Фотуймі Вірі Петрівні.
  109. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бут Ніні Іванівні.
  110. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Дорошенку Володимиру Миколайовичу.
  111.  Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Трикозу Олександру Борисовичу.
  112. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Голошубіній Ксенії Олегівні.
  113. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Скрипченко Світлані Григорівні.
  114. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Супрун Альоні Олександрівні.
  115. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Супруну Богдану Олександровичу.
  116. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Супрун Маргариті Олександрівні.
  117. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Пацкан Алісі Леонідівні.

Селищний голова                                                                          Галина ПЕТРУША


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь