A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Шановні колеги, спілчани - працівники органів місцевого самоврядування!

Дата: 06.12.2021 12:17
Кількість переглядів: 244

Прийміть щирі та сповнені поваги вітання з  Днем місцевого самоврядування  від  президії   обласного комітету Профспілки працівників державних установ України!

День місцевого самоврядування, як професійне свято, засвідчує  визнання  наполегливої і самовідданої  праці посадовців, які забезпечують здійснення радами  повноважень, депутатів, які представляють і відстоюють інтереси своїх виборців у радах різних рівнів, ветеранів органів місцевого самоврядування, які зробили вагомий вклад в  становлення та розвиток принципів і традицій самоврядності в Україні. 

Пройшовши нелегкий шлях реформування, децентралізації влади на місцях, органи місцевого самоврядування розширили свої повноваження, фінансові  ресурси для розвитку територіальних громад та можливості стати повноцінними господарями на своїх територіях, отримавши при цьому  великий кредит довіри та  відповідальності за підвищення якості життя людей.

Саме працівники органів  місцевого самоврядування,  депутати місцевих рад вирішують, як розвивати свою територію, знають,  чого громада потребує найбільше  і бачать оптимальні шляхи вирішення проблем сьогодення.  Вам уготована висока честь і відповідальна місія об'єднувати громадян у спільному прагненні зробити кожну громаду, нашу країну багатою і процвітаючою.

Тож бажаємо  усім,  хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх потреби та інтереси,  міцного здоров’я, сил та творчої наснаги, невичерпного джерела енергії,  нових   успіхів  та здобутків,  кожній родині – достатку та благополуччя, миру на нашій українській землі!

За дорученням президії, з повагою

Голова обласної організації                     

Профспілки                                                                                                                Марія Бойправ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь