Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Шановні голови територіальних громад!

Дата: 17.01.2022 15:42
Кількість переглядів: 186

З метою забезпечення користувачів статистичною інформацією Головне управління статистики здійснює підготовку аналітичних матеріалів.

Головним джерелом поширення інформації є офіційний вебсайт, на якому в вільному доступі представлено статистичну інформацію про розвиток економіки та соціальної сфери не тільки області, а й районів.

У районному розрізі в розділі «Статистична інформація»  представлено матеріали з питань населення та міграції, оплати праці, діяльності підприємств, будівництва, сільського господарства та навколишнього середовища.

У 2022 році буде розміщено інформацію щодо:

  1. кількості зареєстрованих юридичних осіб за районами та територіями територіальних громад із розподілом за ознакою статі керівника (у рубриці «Показники Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ)»; дата оприлюднення: 17 січня);
  2. кількості зареєстрованих юридичних осіб за районами та територіями територіальних громад (у рубриці «Показники Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ)»; дата оприлюднення: 15 квітня, 15 липня, 13 жовтня).

Також на ваші електронні адреси ми постійно здійснюємо розсилку підготовлених прес-випусків та повідомлень про соціально-економічне становище області та районів.

Просимо вас розміщувати їх на офіційних вебсайтах для інформування громадськості щодо економічної, соціальної, демографічної та екологічної ситуації в регіоні.

 

Сподіваємося на співпрацю з цього питання.

 

 

З повагою

 

Заступник начальника                                                                Тетяна КОЗАР

 

Олена Радченко 676423


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь