A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

ОГОЛОШЕННЯ !

Дата: 01.02.2022 12:25
Кількість переглядів: 188

Відповідно до розпорядження  селищного голови № 26 від 01.02.2022 року скликана дев’ятнадцята сесія Парафіївської селищної ради восьмого скликання, яка відбудеться 11 лютого 2022 року  о 14 годині в приміщенні Парафіївського селищного будинку культури.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про внесення змін до Порядку забезпечення безкоштовним харчуванням за рахунок коштів селищного бюджету дітей – сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну   допомогу малозабезпеченим сім’ям».
  2. Про внесення змін до Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування після досягнення 18-річного віку на території Парафіївської селищної ради на 2021- 2022 роки.
  3. Про внесення змін до Програми оздоровлення та відпочинку дітей у пришкільних таборах з денним перебуванням при закладах загальної середньої освіти Парафіївської селищної ради на 2021-2025 роки .
  4. Про внесення змін до Програми забезпечення відшкодування вартості проїзду педагогічних працівників закладів освіти Парафіївської селищної ради до місця роботи та у зворотному напрямку на 2022 рік .
  5. Про внесення змін до Програми забезпечення подарунками дітей закладів освіти Парафіївської територіальної громади на 2021 - 2025 роки .
  6. Про внесення змін до Програми роботи з обдарованими та здібними дітьми «Творча обдарованість» на 2022 - 2026 роки .
  7. Про внесення змін до селищної Програми «Дитяче харчування на 2018 – 2022 роки» .
  8. Про внесення змін до Програми забезпечення гарячим харчуванням учнів 1-4 класів, пільгових категорій та учнів з малозабезпечених сімей 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Парафіївської селищної ради
    на 2018 – 2022 роки .
  9. Про внесення змін до Програми забезпечення виплат компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на території Парафіївської селищної ради на 2022 рік .
  10.  Про затвердження Програми «Профілактика правопорушень на 2022-2023 роки» Парафіївської селищної ради.
  11. Про скасування рішення вісімнадцятої сесії селищної ради восьмого скликання від 17.01.2022 №13-18/08 «Про передачу іншої субвенції до районного бюджету Прилуцького району».
  1. Про внесення змін до рішення сімнадцятої сесії Парафіївської селищної ради восьмого скликання від 20.12.2021 року №02-17/08 «Про місцевий бюджет Парафіївської селищної територіальної громади на 2022 рік (код бюджету 25505000000).
  2.  Про встановлення вартості харчування дітей в закладах дошкільної освіти Парафіївської селищної ради на 2022 рік.
  3. Про встановлення вартості харчування дітей в закладах загальної середньої освіти Парафіївської селищної ради.
  4. Про внесення змін до рішення п’ятдесят другої сесії Парафіївської селищної ради сьомого скликання від 19.03.2020 року №121 «Про утворення Міжвідомчої ради з питань сім'ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми».
  5. Про затвердження Положення про конкурс на посаду директора закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності та Порядку проведення конкурсу та критерії оцінювання кандидатів на заміщення вакантної посади директора закладу загальної середньої освіти.
  6. Про затвердження Положення про Парафіївський селищний будинок культури,  Бережівський, Іваницький, Мартинівський, Петрушівський, Тростянецький, Южненський сільський будинки культури  Парафіївської селищної ради та сільський клуб села Верескуни Парафіївської селищної ради у новій редакції.
  7. Про затвердження Положення про Парафіївську селищну публічну бібліотеку Парафіївської селищної ради у новій редакції.
  8. Про зміну місцязнаходження (юридичну адресу)  Парафіївської мистецької школи Парафіївської селищної ради та затвердження Статуту Парафіївської мистецької школи Парафіївської селищної ради у новій редакції.
  9. Про зміну найменування закладів загальної середньої освіти Парафіївської селищної ради, закладів дошкільної освіти Парафіївської селищної ради та  затвердження Статутів закладів загальної середньої освіти Парафіївської селищної ради, закладів дошкільної освіти Парафіївської селищної ради у новій редакції.
  10. Про передачу майна в оперативне управління на баланс відділу освіти, культури та спорту Парафіївської селищної ради.
  11. Про погодження штатних розписів закладів загальної середньої освіти Парафіївської селищної ради.
  12. Про надання згоди на передачу у власність приміщення Головному Управлінню Національної поліції в Чернігівській області.
  13. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проєктe землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Пархоменку Максиму Володимировичу. 
  14. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проєктe землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Співаку Віктору Григоровичу.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Цибаровській Людмилі Іванівні.
  16. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Рапуті Євгенії Валеріївні.
  17. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Погребовському Олександру Миколайовичу.
  18. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Валієву Ібрагіму Музафаровичу.
  19. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Бичку Миколі Дмитровичу.
  20. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Демчук Раїсі Іванівні.
  21. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Дрофі Вікторії Олександрівні.
  22. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Супрун Альоні Олександрівні.
  23. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Супруну Богдану Олександровичу.
  24. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Супрун Маргариті Олександрівні.
  25. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Лісовому Геннадію Михайловичу.
  26. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Кирилову Кирилу Олексійовичу.
  27. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Гальченку Володимиру Олександровичу.
  28. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Бородію Олексію Миколайовичу.
  29. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Остапець Анжеліці Юріївні.
  30. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кравченку Миколі Андрійовичу.
  31. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Вербняк Світлані Миколаївні.
  32. Про виділення в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв) із земель колишнього ЗАТ «ім. Агеєва» Луценко Ніні Іванівні.

Селищний голова                                                                                                 Галина ПЕТРУША


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь