A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Реєстрація безробітних через мобільний додаток «Дія»

Дата: 01.06.2022 16:52
Кількість переглядів: 473

Реалізована можливість спрощеної процедури отримання допомоги з безробіття та реєстрації у службі зайнятості. Йдеться про подачу заяви у електронній формі через мобільний додаток «Дія»

Спрощена процедура реєстрації розповсюджується на:

  • осіб із числа незайнятого населення, що перебуває на тимчасово окупованій території або території, на якій ведуться бойові дії,
  • для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), які перемістилися з територіальних громад, що розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або перебувають в тимчасовій окупації, оточенні, блокуванні.

Звертаємо вашу увагу на те, що перелік територій на яких ведуться бойові дії або які знаходяться в тимчасовій окупації затверджений Наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 25 квітня 2022 року №75. ДАНИЙ ПЕРЕЛІК ПОСТІЙНО ОНОВЛЮЄТЬСЯ!!!!!!!

Особи, які перебувають на відносно безпечній території, можуть подати заяву про надання статусу безробітного та заяву про призначення виплати допомоги по безробіттю при ОСОБОСТОМУ ВІДВІДУВАННІ центру зайнятості!!!!!

Спрощена процедура отримання допомоги з безробіття та реєстрації у службі зайнятості через мобільний додаток Дія НЕ РОЗПОВСЮДЖУЄТЬСЯ на осіб, що вже зареєстровані в службі зайнятості та мають статус безробітного!!!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь