A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

«Право на захист» для безробітних

Дата: 28.07.2022 12:28
Кількість переглядів: 165

Юридична консультація – це завжди актуально, а тим паче під час воєнного стану, коли багато людей опинилися у складній життєвій ситуації, і у них накопилося чимало питань. Шанс отримати відповіді на них з’явився у безробітних на семінарах, які організовує служба зайнятості спільно з благодійним фондом «Право на захист».

Юристи благодійного фонду надають правові, інформаційні й соціальні консультації внутрішньо переміщеним особам, громадянам в яких пошкоджене чи зруйноване житло. Зокрема, надають консультації щодо роз’яснення існуючого законодавства та нормативної бази, щодо прав ВПО, допомагають в оформленні документів, надають правову підтримку, юридичну допомогу з питань отримання соціальних виплат, у відносинах з роботодавцями, банками, державними соціальними службами тощо.

Отже, якщо ви потребуєте правової допомоги, то можете звернутись до благодійного фонду «Право на захист» та отримати безкоштовну консультацію. Для цього потрібно зателефонувати на «гарячу лінію» (099)5075090, (068)5075090, (093)5075090 щодня з 7:00 до 22:00.

Консультацію з питань пошуку роботи та реєстрації в службі зайнятості ви можете отримати у будь-якому центрі зайнятості, зручному для вашого відвідування, або на каналі онлайн-підтримки Чернігівського обласного центру зайнятості в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

#працюйпідтримуйЗСУ #роботазброяперемога #служба_зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь