Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Про сприяння у вирощуванні цукрових буряків

Дата: 15.09.2022 08:16
Кількість переглядів: 105

До районноїдержавноїадміністраціїзвернулоськерівництвоакціонерноготовариства«Линовицькийцукрокомбінат «Красний» з комерційною пропозицією щодо вирощування цукрового буряка сільськогосподарськими підприємствами району для подальшої переробки на даному комбінаті (комерційна пропозиція додається).

Дане підприємство єдине діюче в Чернігівській області,знаходиться на територіїПрилуцького району в смт. Линовиця, входить до групи компанії «Галс Агро»та дозволяє ефективно переробляти 200,0 тисяч тонн цукрового буряка за сезон.

 Ефективність виробництва цукропереробних підприємств має велике економічне значення, тому як цукор є важливим експортним продуктом і забезпечує валютні надходження державі.

Цукровапромисловістьтіснопов’язана з сільськимгосподарством, багатогранновпливає на йогорозвиток. Вирощуванняцукровогобурякуспонукаєвпровадженнюправильнихсівозмін, механізаціїобробкиґрунту та підвищуєзагальнийагротехнічнийрівеньсільськогогосподарства.

Враховуючи вищевикладене та з метою забезпеченняцукросировиною для безперебійноїроботицукрового заводу просимо вашогосприяння у відновленнідіяльності заводу, зокремащодопроведенняроз’яснювальної роботисередсільськогосподарськихвиробників, яківедутьвиробничо-господарськудіяльність на територіївашоїгромадистосовнонарощуванняпосівнихплощцукровихбуряків.

 

Додаток на 1 арк. в 1 прим.

 

Начальник                                                                                 Володимир ЧЕРНОВ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь