Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

#ВАРТО

Дата: 21.09.2022 15:51
Кількість переглядів: 139

#ВАРТО

 

Другою, більш масштабною програмою підтримки ветеранського бізнесу на сьогодні є програма #ВАРТО.  Український ветеранський фонд фінансуватиме ветеранський бізнес на суму від 500 тисяч гривень до мільйона.

Старт прийому заявок – 5 вересня

Останній день прийому заявок – 5 жовтня (до 18:00 за київським часом).

Сума фінансування проєктів:

Мінімальна запитувана сума на проєкт – 500 000 грн

Максимальна запитувана сума на проєкт – 1 000 000 грн

 

Подавати заявки на фінансування проєктів можуть:

  • ветерани, члени сімей  ветеранів війни загиблих (померлих) та члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці;
  • юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Що робити для участі у програмі?

Заповнити аплікаційну форму, підписати її ЕЦП, подати до Фонду проєктну заявку в електронному вигляді разом із документами у форматі PDF, що є обов’язковими: статутні документи, витяг з ЄДР, довідка про керівний склад, копія УБД засновника організації-заявника, опис проєкту, кошторис, резюме членів команди проєкту, термін реалізації.

На сайті УВФ можна знайти інструкцію для заявників, в якій детально описано всі етапи від подання заявки, її проходження, оцінювання, фінансування, звітування і т. д.

 

Ветеранський фонд не фінансуватиме бізнес, пов’язаний з російською федерацією! Також не можуть претендувати на фінансову підтримку бізнеси, пов’язані з азартними іграми, виробники алкогольних, тютюнових виробів, зброї та боєприпасів, ядерних матеріалів  тощо.

Запитання та уточнення  щодо проєкту можна надсилати на пошту  veteranfundua@gmail.com з обов’язковим зазначенням  теми листа “Конкурс Проєктів”.

http://qrcoder.ru/code/?https%3A%2F%2Fveteranfund.com.ua%2Fcontests%2Fvarto%2F&4&0

Український ветеранський фонд

https://veteranfund.com.ua/contests/varto/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь