A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

До уваги побутових клієнтів ТОВ «Чернігівгаз Збут»

Дата: 28.09.2022 15:17
Кількість переглядів: 381

  Керівництво ТОВ «Чернігівгаз Збут» змушене прийняти рішення про припинення особистого прийому побутових споживачів природного газу у своїх відділеннях.

  З 01.05.2022 рокувсіх побутових клієнтів компанії було автоматично переведено до постачальника «останньої надії». Усі наші спроби відновити роботу в секторі постачання блакитного палива для потреб населення не зустріли розуміння з боку державних інституцій.

  Не зважаючи на це, протягом останніх п?яти місяців ми забезпечували стабільну роботу наших відділень і персоналу, щоб надавати підтримку клієнтам. Починаючи з 01.10.2022 року особистийприйом побутових споживачівбуде здійснюватися щопонеділка з 9:00 до 18:00 та середи с 9:00 до 13:00, у відділенні за адресою: м. Чернігів, проспект Миру,53.

  При цьому, у всіх точках контакту побутові споживачі можуть отримати інформацію щодо прав, чинного законодавства та наявних способів для вирішення спорів на інформаційних стендах загального доступу, а також зареєструвати звернення, отримавши вхідний номер. Крім того, ми продовжуємо підтримувати роботу наших онлайн-сервісів та контакт-центру.

  Надіслати заяву на повернення переплати або помилково сплачених коштів до ТОВ«Чернігівгаз Збут»можна на нашу поштову адресу: 14005, м. Чернігів, проспект Миру,53 або на електронну скриньку: contact@cngaszbut.com.ua

  Інформація про порядок повернення коштів, сплачених на рахунок ТОВ «Чернігівгаз Збут», роз’яснення щодо необхідних документів та бланк заяви опубліковані на нашому вебсайті: https://bit.ly/3CH7vpF .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь