A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника Іваницького ліцею Парафіївської селищної ради

Дата: 17.08.2022 16:41
Кількість переглядів: 170

Відповідно до ст.ст. 25, 26 Закону України «Про освіту», ст.ст. 37-39 Закону України «Про повну загальну середню освіту», рішення сесії Парафіївської селищної ради від 11.02.2022 № 16-19/08 «Про затвердження Положення про конкурс на посаду директора закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності та порядку проведення конкурсу та критерії оцінювання кандидатів на заміщення вакантної посади директора закладу загальної середньої освіти» та у зв’язку з наявністю вакантної посади керівника Іваницького ліцею Парафіївської селищної ради НАКАЗУЮ:

1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади керівника Іваницького ліцею Парафіївської селищної ради з 18 серпня 2022 року.

        2. Кандидатам на участь у конкурсному відборі визначити наступні вимоги: громадянство України; досконале володіння державною мовою; вища освіта не нижче ступеня магістра (спеціаліста); стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років; організаторські здібності та фізичний і психічний стан здоров’я, що не перешкоджає виконувати професійні обов’язки.

3. Затвердити персональний склад конкурсної комісії на проведення конкурсного відбору (додаток 1).

4. Спеціалісту ІІ категорії Струк О.М. здійснити прийом документів від претендентів на заміщення вакантної посади керівника Іваницького ліцею Парафіївської селищної ради у термін з 18 серпня 2022 року по 18 вересня  2022 року.                

6. Провести в терміни з 19.09.2022 року по 23.09.2022 року перевірку поданих документів щодо відповідності установленим вимогам,  прийняти рішення про допущення або недопущення до участі у конкурсі.

        7. Провести конкурс на заміщення вакантної посади  керівника Іваницького ліцею Парафіївської селищної ради  27 вересня 2022 року за адресою: вул. Тараса Шевченка, 95, в залі Парафіївського селищного будинку культури Парафіївської селищної ради шляхом:

тестової перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року 988-р, шляхом письмових відповідей;

перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;

публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу освіти на 6 років, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

8. Визначити упродовж двох робочих днів з дня завершення конкурсного відбору переможця або визначити конкурс таким, що не відбувся.

9. До 29 вересня 2022 року надати селищному голові Петруші Г.Л. обґрунтований висновок щодо переможця конкурсу з метою призначення його на посаду керівника ліцею та укладання контракту.

10. Контроль за виконання наказу залишаю за собою.

 

 

Начальник відділу                                                                  Наталія РОЩУПКІНА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 1

до наказу з основної

діяльності від 17.08.2022 № 63

 

Склад

конкурсної комісії на проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника Іваницького ліцею Парафіївської селищної ради

 

 

Рощупкіна Н.А.  - голова  конкурсної комісії, начальник відділу освіти, культури та спорту Парафіївської селищної ради; 

Федоренко Н.В. - заступник голови конкурсної комісії, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів;  

Струк О.М. - секретар конкурсної комісії, спеціаліст ІІ категорії відділу освіти, культури та спорту Парафіївської селищної ради;  

Семеліт О.О. – член конкурсної комісії, депутат Парафіївської селищної ради;

Савченко В.І. - член конкурсної комісії, голова Первинної профспілкової організації Парафіївської громади Профспілки працівників освіти і науки України (за згодою);

Бондаренко Н. С. – член конкурсної комісії, директор Парафіївського ліцею Парафіївської селищної ради;

 

Долінська Л. В. - член конкурсної комісії, учитель Іваницького ліцею Парафіївської селищної ради;

 

Йовса В.В. - член конкурсної комісії, комірник  Іваницької Іваницького ліцею Парафіївської селищної ради;

 

Лебідь Н.М. - голова батьківського комітету Іваницького ліцею Парафіївської селищної ради (з правом дорадчого голосу) (за згодою).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь