Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Шановніпрацівники, ветераниорганівмісцевогосамоврядування! Дорогі спілчани!

Дата: 06.12.2022 09:18
Кількість переглядів: 92

Фото без описуШановніпрацівники, ветераниорганівмісцевогосамоврядування!  Дорогі спілчани!

Прийміть щирі та сповнені поваги вітання із професійним святом – Днем місцевого самоврядування від президії обкому Профспілки державних установ! Місцева влада – перша і найближча до людей інстанція. Саме від професійності,  відповідальності кожного посадовця, злагодженості і згуртованості колективу  в значній мірі залежить рівень життя громадян. За останні роки, пройшовши  серйозний етап реформування  були  створені об’єднані територіальні громади, посадові особи місцевого самоврядування яких взяли на себе високу відповідальність та продемонстрували успішний розвиток своїх територій.

Сьогодні, в умовах  російської агресії, перед територіальними громадами гостро постали  нові виклики,зумовлені  введенням правового режиму воєнного стану, забезпечення громадської безпеки,  порядку і оборони територій, збереження життя людей. Саме до Вас  звертаються люди за підтримкою  і вам уготована відповідальна місія  допомагати і  об’єднувати їх  у спільному прагненні - зламати загарбницькі плани ворога і наблизити довгоочікувану Перемогу.

Низький уклін і безмежна вдячність працівникам місцевого самоврядування, які на передовій зі зброєю в руках захищають свободу та незалежність нашої держави, охороняють наші мирні будні.

Особливі вітання ветеранам органів самоврядування, які віддали часточку своєї душі у його становлення та розвиток  і  сьогодні їхній багатий досвід певною мірою є запорукою збереження  української державності,  наближення перемоги.

Бажаємо всім, хто в непростих умовах сьогодення,  забезпечують  оборону відповідних  територій, створюють безпечні умови життя людей, наближаючи перемогу, незламної волі, переможного настрою,  впевненості і твердої віри,  порозуміння, єдності  та  миру на нашій українській землі!

Разом до Перемоги !  Слава Україні! Слава Збройним Силам України!

 

З повагою                                                       Президія обласного комітету                                        Профспілки працівників державних установ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь