Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

ОГОЛОШЕННЯ ! Відповідно до розпорядження селищного голови № 38 від 10.03.2023 року скликана двадцять восьма сесія Парафіївської селищної ради восьмого скликання, яка відбудеться 21 березня 2023 року о 12 годині в приміщенні Парафіївського селищного

Дата: 10.03.2023 14:51
Кількість переглядів: 98

ОГОЛОШЕННЯ !

 

Відповідно до розпорядження селищного голови № 38 від 10.03.2023 року скликана двадцять восьма сесія Парафіївської селищної ради восьмого скликання, яка відбудеться 21 березня 2023 року  о 12 годині в приміщенні Парафіївського селищного будинку культури.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Про затвердження програми «Забезпечення адаптованими молочними сумішами дітей, народжених від ВІЛ-інфікованих матерів  Парафіївської селищної ради на 2023 рік».
  2. Про затвердження програми з інфекційного контролю та дотримання заходів із запобігання інфекціям, пов’язаним з наданням медичної допомоги по Парафіївській територіальній громаді   на 2023 – 2026  роки.
  3. Про затвердження програми фінансової підтримки комунального підприємства «Добробут» Парафіївської селищної ради на 2023-2024 роки.
  4. Про затвердження програми організації рятування людей на водних об’єктах Парафіївської територіальної громади на 2023 рік
  5. Про передачу іншої субвенції до районного бюджету Прилуцького району.
  6. Про внесення змін до рішення двадцять п’ятої сесії Парафіївської селищної ради восьмого скликання від 20.12.2022 № 02-25/08 «Про місцевий бюджет Парафіївської селищної територіальної громади на 2023 рік» (код бюджету 25505000000).
  7. Про збільшення статутного капіталу та затвердження Статуту КП «Добробут» Парафіївської селищної ради у новій редакції.
  8. Про затвердження Положення про цільовий фонд Парафіївської селищної ради.
  9. Про намір передачі майна в оренду,  що належить до комунальної власності Парафіївської територіальної громади, та затвердження  Переліку  першого типу.
  10. Про намір передачі майна в оренду,  що належить до комунальної власності Парафіївської територіальної громади, та затвердження  Переліку  першого типу.
  11. Про повернення майна на баланс Парафіївської селищної ради.
  12. Про закріплення  майна за КП «Добробут» Парафіївської селищної ради на праві господарського відання.
  13. Про списання основних засобів.
  14. Про внесення змін до рішення двадцять п’ятої сесії Парафіївської селищної ради восьмого скликання.
  15. Про надання згоди на призначення директора комунальної установи «Місцева пожежна охорона» Парафіївської селищної ради.
  16. Про утворення опікунської ради при виконавчому комітеті Парафіївської селищної ради.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель СТОВ«ДРУЖБА-НОВА».
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Сьомак Наталії Миколаївні.
  19. Про виділення в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв) із земель колишнього КСП «Бережівка» Кириліній Ользі Миколаївні.
  20. Про виділення в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв) із земель колишнього КСП «Бережівка» Кириліній Ользі Миколаївні.
  21. Про надання дозволу на виготовлення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розташування місця знешкодження та утилізації відходів (під сміттєзвалище).
  22. Про внесення змін до договору оренди землі та укладання додаткової угоди.

 

 

Селищний голова                                                                                    Галина ПЕТРУША


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь