Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Обласні та Київська міська військові адміністрації (за списком)

Дата: 18.04.2023 09:31
Кількість переглядів: 59

В межах Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської (далі - Ініціатива), та з метою інформаційного супроводження Ініціативи Міністерство культури та інформаційної політики України звертається до вас з наступним.

Громадська організації «Безбар’єрність» виконавчий партнер зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я в межах ініціативи Олени Зеленської розробило ряд візуальних та аудіовізуальних матеріалів. Ці матеріали покликані навчити українців піклуватися про своє психічне здоров’я.

Виготовлення візуальних та аудіовізуальних матеріалів відбувалося за експертної підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я та Міністерства охорони здоров’я України.

МКІП надає вам наступні матеріали для поширення:

  1. Відеоролики відповідних форматів для поширення на телеканалах і в мережі   інтернет доступні                 за                             посиланням:

Иіїр8://&туе.йоой1е.сот/&туе/£оМег8/11 ВХ9І-ІВХАС.іО10ХС)2х1.І1;рВе0В17ВО рді.

Висновок Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про відповідність відеороликів критеріям соціальної реклами знаходиться за посиланням:

ІШр^://сІпуе.цооц1е.соіп/1~і1е/сІ/1Ь1Сі5пк/7І</¥сііпі6пВ^есі()сІХпуІіТХуВ2/уіеу.

  1. Аудіоролики для поширення серед радіостанцій доступні за посиланням: кЦр8://дгіуе.йоой1е.сот/дгіуе/и/0/£оИег8/1Ьйио 5-ШсОДрУ2ОКк4дВ-ІАЗЗРіаВІЬ.

Висновок Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про відповідність аудіороликів критеріям соціальної реклами знаходиться за

 

       3. Макети зовнішньої реклами для поширення на площах зовнішньої реклами, а саме макети бордів (3м х 6м), сітілайтів (4м х 2м та 1,2м х 1,8м), постерів (форматів А1, А2, А4) та спеціальні макети для розміщення на площах реклами в метрополітені (для областей, де є метрополітен). Макети зовнішньої реклами                          знаходяться                         за                        посиланням:

Иіір8://дгіуе.доод1е.сот/дгіуе/іо1дег8/1тИиддіЬ92ОНеіеНх¥Ь2К69И2Хд/г8аНг?и8р=8каге 1іпк.

МКІП просить вас забезпечити поширення зазначених візуальних та аудіовізуальних матеріалів серед населення вашої області і звернути вашу увагу на пропозиції щодо розміщення. Пропорції розміщення знаходяться в додатку 1.

Також надсилаємо вам інструкцію щодо використання єдиного стилю інформаційних матеріалів (Дизайн гайд, додаток 2), посилання на логотипи (ІШр^://сІпуе.доод1е.соіп/сІпуе/іі/()/ІокІег¥1РТІі1сИИХ(.)1 ІА5хІіЦііР¥г18кМ5Р1 ІВУ7ЬІ3) та комунікаційну рамку за посиланням: Иі^8:/Мос8.доод1есот/гїоситепіУд/1Оу¥НхГк¥Сд-НРОкЬ1¥4-дВКР7І)4СіауРесІИ. Просимо вас використовувати Дизайн гайд, логотипи та комунікаційну рамку під час створення інформаційних матеріалів в межах Ініціативи.

Просимо надати звіт щодо поширення вказаних матеріалів до 10 травня 2023 року офіційним листом та на пошту ткіріп£огт@дтаі1.сот.

Дякуємо вам за підтримку суспільно важливої ініціативи!

Додатки: 1. Пропорції розміщення матеріалів на 1 арк. в 1 прим.

2. Дизайн гайд на 54 арк. в 1 прим.

 

Завантажити Додаток 1
Завантажити Додаток 2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь