A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Як легко і просто підтвердити обсяги споживання газу онлайн

Дата: 03.05.2023 11:01
Кількість переглядів: 70

 Тепер всі користувачі особистого кабінету на сайті 104.ua можуть згенерувати довідку про розподілений (спожитий) природний газ, не виходячи з дому. Завантажити довідку з обсягами газу за останні півроку можна в особистому кабінетіна сайті 104.ua в розділі «Документи». Ця довідка може стати у нагоді, якщо постачальник газу зробив некоректні нарахування.

 Компанія 104.uaпродовжує розвиток сервісів для споживачів природного газу. Переведення в онлайн стандартних послуг і довідок - лише один з напрямків. В квітні кожен користувач особистого кабінету на сайті 104.ua може згенерувати довідку про обсяги спожитого газу самостійно. В довідці будуть зазначені обсяги газу, які передані постачальнику газу через інформаційну платформу.

 «Цю довідку ми розробили з огляду на численні скарги споживачів на те, що обсяги спожитого газу не збігаються з тим, що виставляє в платіжці Нафтогаз, - говорить Марина Моїсеєва, начальник управління онлайн 104.ua. -  Довідка формується автоматично за останні півроку. Завдяки нанесеному QR-коду ви можете надати її в підтримку Нафтогазу. Післязавантаження їм буде доступний ваш EIC-код і обсяги споживання за останні півроку».

 Автоматично сформована онлайн-довідка стане у нагоді клієнтам 104.ua, які хочуть оскаржити невідповідні нарахування постачальника, і довести свою правоту співробітникам Нафтогазу. Дані про обсяги споживання доступні після сканування QR-коду,і отримуються напряму з системи 104.ua. Формувати подібну довідку можна один раз на день.

 Раніше в онлайн переведено довідку про стан розрахунків за розподіл природного газу. Вона так само доступна в кабінеті 104.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь