Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

ОГОЛОШЕННЯ !

Дата: 04.07.2023 17:30
Кількість переглядів: 70

Відповідно до розпорядження селищного голови № 99 від 04.07.2023 року скликана тридцять третя сесія Парафіївської селищної ради восьмого скликання на 14 липня 2023 року на 12 годину в приміщенні Парафіївського селищного будинку культури.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про внесення змін до рішення тридцятої сесії Парафіївської селищної ради восьмого скликання від 19.05.2023 №02-30/08 «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податкуна території Парафіївської селищної територіальної громади».
  2. Про затвердження  Програми підтримки внутрішньо переміщених осіб, що зареєстровані на території Парафіївської селищної ради на 2023-2024 роки. 
  3. Про внесення змін до рішення двадцять п’ятої сесії селищної ради восьмого скликання  від 20.12.2022 № 02-25/08 «Про місцевий бюджет Парафіївської селищної територіальної громади на 2023 рік» (код бюджету 2550500000).
  4. Про затвердження геолого – інвестиційного паспорта Парафіївської ОТГ.
  5. Про погодження штатного розпису Іваницької сільської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини  КП «Парафіївський ЦПМСД» Парафіївської селищної ради.
  6. Про затвердження договору №64 від 31.05.2023  на закріплення майна, що є комунальною власністю Парафіївської територіальної громади.
  7. Про затвердження договору від 18.02.2022  на закріплення майна, що є комунальною власністю Парафіївської територіальної громади.
  8. Про створення відділу «Центр надання адміністративних послуг» Парафіївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області як юридичної особи публічного права.
  9. Про затвердження Регламенту роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг» Парафіївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області.
  10. Про закріплення майна на праві оперативного управління за відділом «Центр надання адміністративних послуг» Парафіївської селищної ради.
  11. Про затвердження структури виконавчих органів затвердження структури та загальної чисельності виконавчих органів Парафіївської селищної ради.
  12. Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.
  13. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Парафіївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області.
  14. Про затвердження правил утримання домашніх тварин на території Парафіївської територіальної громади.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Сидоренко Людмилі Михайлівні.
  16.  Про передачу земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти відділу освіти, культури та спорту Парафіївської селищної ради.
  17.  Про передачу земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти відділу освіти, культури та спорту Парафіївської селищної ради.
  18.  Про передачу земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти відділу освіти, культури та спорту Парафіївської селищної ради.
  19.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти відділу освіти, культури та спорту Парафіївської селищної ради.
  20.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти відділу освіти, культури та спорту Парафіївської селищної ради.
  21.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти відділу освіти, культури та спорту Парафіївської селищної ради.
  22.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти відділу освіти, культури та спорту Парафіївської селищної ради.
  23.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти відділу освіти, культури та спорту Парафіївської селищної ради.
  24.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти відділу освіти, культури та спорту Парафіївської селищної ради.

Селищний голова                                                                                    Галина ПЕТРУША


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь