Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

єРобота: грантова програма для ветеранів та членів їхніх сімей

Дата: 28.07.2023 13:59
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

 

Служба зайнятості інформує

 

єРобота: грантова програма для ветеранів та членів їхніх сімей

 

До 1 млн. грн на створення або розвиток власної справи можуть отримати учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни або їх подружжя за програмою «Грант для ветеранів» урядового проєктуєРобота, яка стартувала 10 квітня поточного року.

 

Ключова вимога - створення нових робочих місць. Таким чином держава не лише підтримує бізнес, але й вирішує питання зайнятості громадян.

Програмою передбачено надання грантів:

до 250 тис грн — для учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни за умови створення 1 робочого місця;

до 500 тис грн — для дружини/чоловіка учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни за умови створення 2 робочих місць;

до 1 млн грн — для учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни, які зареєстровані як ФОП не менше ніж 3 роки, за умови створення 4 робочих місць, мінімум 2 з яких займуть ветерани або особи з інвалідністю внаслідок війни.

 

Зверніть увагу! Гранти у розмірі до 500 тис. та 1 млнгрн надаються за умови співфінансування: 70% вартості проєкту – за рахунок гранту, не менше 30% - за рахунок коштів отримувача.

 

Грантові кошти можна витрачати на придбання меблів, обладнання, транспортних засобів, сировини, матеріалів, товарів та послуг, пов’язаних з реалізацією бізнес-плану. А також - на сплату оренди, послуги з маркетингу та реклами, лізингу та комерційної концесії.

 

Повернення грантових коштів державі передбачається у вигляді сплачених податків і зборів у процесі діяльності підприємця впродовж 3 років.

 

Рішення про надання гранту приймається Державним центром зайнятості після перевірки банком ділової репутації заявника, а також враховуючи результати співбесіди з отримувачем, проведеної регіональним центром зайнятості.

 

Подати заяву на участь у програмі та бізнес-план можна через портал Дія https://is.gd/3F48xH

Деталі на нашому сайті за посиланням https://is.gd/jxqZ7j

Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegramhttps://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

#єРобота#Грант_для_ветеранів

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь