Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Про участь у проєкті «Центр денного догляду»

Дата: 08.09.2023 08:28
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

📍Acted запрошує жіночі та інші громадські організації, спілки, благодійні фонди, комунальні і державні установи, до участі в проєкті «Центр денного догляду» за фінансової підтримки Embassy of Canada to Ukraine та Canada’s International Development – Global Affairs Canada.

Розмір гранту: до 1 700 000 грн.

Територія: місто Одесата, Одеська область, місто Чернігів та Чернігівська область.

У контексті війни за оцінками OCHA - 3,6 мільйона дітей постраждали від військових дій внаслідок релокації, загальнонаціонального закриття шкіл і навчальних закладів.

Навчання зараз проводиться вдома, при цьому жінки зазвичай беруть на себе більшість обов’язків нагляду за навчанням. Тому Acted твердо вірить у цінність продовження розробки альтернативних варіантів дитячого догляду, щоб задовольнити ці потреби та дозволити жінкам підвищити свої економічні можливості. Зважаючи на зростаючі потреби, Acted також розглядатиме участь в проекті та підтримку громадських, комунальних і державних установ на рівні громад, задля реалізації проєкту.

Заявниками можуть бути: жіночі та інші громадські організації, спілки, благодійні фонди, комунальні і державні установи, що мають потенціал створити «Центр денного догляду» за дітьми або іншими категоріями людей, що потребують догляду.

Термін подачі заявки на Етап 1 до 19 вересня 2023 року (включно).

Детальніше про Конкурс та як подати заявку: https://bitly.ws/U9Qd


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь