A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Швейне підприємство «ForwardTex» на шляху до власного бренду…

Дата: 20.10.2023 08:54
Кількість переглядів: 52

Фото без описуФото без описуФото без опису

Швейне підприємство «ForwardTex» на шляху до власного бренду…

Для цього чернігівський підприємець Максим Гладченко використовує всі можливості. Завдяки участі у програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота  він розширив свій швейний бізнес, придбав нове обладнання, сировину та дав роботу ще 2-м працівникам.

Максим за освітою юрист, був держслужбовцем, потім з 2017 року зайнявся продажем трикотажного одягу. Саме тоді зявилася ідея відкриття швейного цеху, на реалізацію якої довелося пожертвувати власним автомобілем. Виручені від продажу кошти допомогли стартувати – починав з однієї швейної машинки, готову продукцію реалізовував у торговому наметі на ринку, а у 2019 році разом з дружиною в орендованому приміщенні відкрив швейне підприємство, на якому до сьогодні, вже з 10-ма найманими працівницями, шиють трикотажний одяг на замовлення відомих українських брендів. В асортименті – спортивні костюми, шорти, футболки, світшоти, худі, спідня та термобілизна тощо.

До речі, підприємець самотужки опанував ази роботи на швейному обладнанні і не знайдеться в цеху такої машини, яка б йому не підкорилась. На сучасній компютерній техніці він за лічені хвилини нанесе на тканину вишивку чи шовкографію. Так створюються фірмові речі, корпоративні аксесуари, ексклюзивні та трендові вироби.

Постачальників та партнерів Максим Гладченко шукає на різного роду виставках та форумах, де презентує власне виробництво. Каже: «Я – за відповідальний бізнес та взаємовигідну співпрацю. Тому наші товарні запаси невеликі, ми не тримаємо продукцію на складах, завжди надаємо перевагу якості». Оцінити якість продукції неодноразово мали змогу й наші захисники, оскільки підприємство постійно допомагає їм одягом. А ще працівники неабияк пишаються тим, що свого часу їм довірили вдягнути ветеранів спільноти «Серцевір» на змагання «Північний форпост». На своїй сторінці в Instagram  Максим Гладченко так і написав: «Сильні та незламні духом серед нас».

Мені ж здається, що ці слова можна без перебільшення адресувати і тим, хто працює на цьому та на багатьох подібних підприємствах. Через війну «ForwardTex» зазнало чималих збитків, від руйнувань постраждала будівля, довелося вивозити техніку. Проте, як тільки виникла можливість - відновили роботу, минулої зими працювали, незважаючи навіть на відсутність опалення. А сьогодні Максим зі своєю командою впевнено рухається вперед, використовуючи всі можливості для цього. Більше про«ForwardTex» дивіться в Instagram https://is.gd/nptYgQ

Нагадаємо: за програмою "Власна справа" можна отримати мікрогрант  від 50 до 250 тис. грн в залежності від кількості створених робочих місць (одного-двох). Для цього потрібно подати заяву та бізнес-план через портал Дія https://is.gd/KT7RoW, отримати позитивну оцінку ділової репутації «Ощадбанком», пройти  онлайн-співбесіду з фахівцями обласного центру зайнятості та дочекатися остаточного рішення Державного центру зайнятості. Повернення коштів відбувається шляхом сплати податків і зборів, зокрема за працевлаштованих осіб.

Вже 191 мешканець області стали переможцями за цією програмою. Ними передбачається створення понад 400 нових робочих місць. Загальна сума фінансової підтримки від держави склала 45,6 млн грн.

 

                                               Світлана Шеремет, обласний цент зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь