Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Пропозиції співпраці

Дата: 26.10.2023 12:52
Кількість переглядів: 126

Щодо пропозицій співпраці

 

Доводимо до відома інформацію Спілки підприємців та роботодавців Польщі (ZPP) про можливість встановлення робочих контактів з ZРP та реалізації взаємовигідних проєктів у торговельно-економічній та інвестиційній сферах польсько-української співпраці.

Спілка підприємців та роботодавців Польщі (ZPP) є провідною та однією з найбільших організацій підприємців у Польщі. Спілка об'єднує низку регіональних, галузевих організацій, а також польських та міжнародних компаній. ZPP має своє представництво у Брюсселі, є членом європейських економічних структур.

Спільно з європейськими фінансовими інституціями ZРP бере активну участь у наданні економічної підтримки Україні в умовах війни, а також сприяє розвитку польсько-українського ділового співробітництва на всіх рівнях.

У 2022 році ZРP започаткував глобальну ініціативу – «Europe-Poland-Ukraine. Rebuild Together». У її рамках в штаб-квартирі ZРP у Варшаві розпочав свою роботу Центр підтримки українського бізнесу Business for Ukraine Centre, а у Києві було відкрито представництво ZРP. Метою ініціативи є налагодження двосторонніх торговельних зв’язків, сприяння реалізації спільних інвестиційних проєктів, допомога українським компаніям, які розглядають варіанти виходу на європейський ринок через Польщу.

Зокрема, ZРР пропонує співпрацю за такими напрямами:

- встановлення та розвиток на постійній основі прямих ділових контактів з метою здійснення експортно-імпортних операцій, надання інформації про польських контрагентів та техніко-економічних сервісів (логістика, складські приміщення, виробнича інфраструктура тощо);

- підтримка інвестиційної діяльності українських компаній в Польщі з метою виходу на ринок ЄС. Використання напрацьованих у Польщі механізмів взаємодії держави та бізнесу для розширення присутності українських компаній у відповідних сегментах зовнішньоекономічної діяльності;

- пошук, відбір та реалізація перспективних інвестиційних проєктів в Україні із залученням польських державних фінансових інституцій (Польський фонд розвитку (PFR), Банк національного господарства (BGK) та. ін.), за підтримки польських урядових структур.

Для координації відповідної роботи та спільних заходів з боку ZPP уповноважено представницький офіс в Києві (контактна особа Тетяна Кулик, старший радник, моб.т. +38 (067) 249-02-95, e-mail: t.kulyk@zpp.net.pl).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь