Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Пропозиції співпраці

Дата: 26.10.2023 12:52
Кількість переглядів: 104

Щодо пропозицій співпраці

 

Доводимо до відома інформацію Спілки підприємців та роботодавців Польщі (ZPP) про можливість встановлення робочих контактів з ZРP та реалізації взаємовигідних проєктів у торговельно-економічній та інвестиційній сферах польсько-української співпраці.

Спілка підприємців та роботодавців Польщі (ZPP) є провідною та однією з найбільших організацій підприємців у Польщі. Спілка об'єднує низку регіональних, галузевих організацій, а також польських та міжнародних компаній. ZPP має своє представництво у Брюсселі, є членом європейських економічних структур.

Спільно з європейськими фінансовими інституціями ZРP бере активну участь у наданні економічної підтримки Україні в умовах війни, а також сприяє розвитку польсько-українського ділового співробітництва на всіх рівнях.

У 2022 році ZРP започаткував глобальну ініціативу – «Europe-Poland-Ukraine. Rebuild Together». У її рамках в штаб-квартирі ZРP у Варшаві розпочав свою роботу Центр підтримки українського бізнесу Business for Ukraine Centre, а у Києві було відкрито представництво ZРP. Метою ініціативи є налагодження двосторонніх торговельних зв’язків, сприяння реалізації спільних інвестиційних проєктів, допомога українським компаніям, які розглядають варіанти виходу на європейський ринок через Польщу.

Зокрема, ZРР пропонує співпрацю за такими напрямами:

- встановлення та розвиток на постійній основі прямих ділових контактів з метою здійснення експортно-імпортних операцій, надання інформації про польських контрагентів та техніко-економічних сервісів (логістика, складські приміщення, виробнича інфраструктура тощо);

- підтримка інвестиційної діяльності українських компаній в Польщі з метою виходу на ринок ЄС. Використання напрацьованих у Польщі механізмів взаємодії держави та бізнесу для розширення присутності українських компаній у відповідних сегментах зовнішньоекономічної діяльності;

- пошук, відбір та реалізація перспективних інвестиційних проєктів в Україні із залученням польських державних фінансових інституцій (Польський фонд розвитку (PFR), Банк національного господарства (BGK) та. ін.), за підтримки польських урядових структур.

Для координації відповідної роботи та спільних заходів з боку ZPP уповноважено представницький офіс в Києві (контактна особа Тетяна Кулик, старший радник, моб.т. +38 (067) 249-02-95, e-mail: t.kulyk@zpp.net.pl).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь