Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Ринок праці мовою цифр

Дата: 12.12.2023 14:04
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

Ринок праці мовою цифр

 

Протягом січня-листопада поточного року на обліку в службі зайнятості перебували та отримували послуги 16,5 тис. безробітних громадян, переважну більшість з яких  охоплено активними програмами сприяння зайнятості.

Зокрема, 5,1 тис. безробітних працевлаштовано, 649 - скеровано на професійне навчання, 410 - залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру, 7,8 тис. направлень видано для участі у суспільно корисних роботах в умовах воєнного стану.

Крім того, службою зайнятості видано 363 ваучери на навчання громадянам, не зареєстрованим у службі зайнятості, для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці.

Державна служба зайнятості є виконавцем 2-х грантових програм у рамках урядового проєкту «єРобота», за якими можна отримати фінансову підтримку на започаткування або розвиток бізнесу. Так, у поточному році в області маємо 146 переможців за програмою «Власна справа» та 3-х за програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей».

Станом на 1 грудня в області налічувалось 3,9 тис. офіційних безробітних, яким служба зайнятості могла запропонувати 786 вакансій. Тобто, на кожне вільне робоче місце в області претендує 5 осіб.

 

Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

 

 

                                                                                        Підготувала Світлана Шеремет, тел. (093)1927187


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь