Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Прилуцькі поліцейські розшукали зловмисника, який підозрюється у крадіжці майна з будинку

Дата: 05.01.2024 08:20
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Прилуцькі поліцейські розшукали зловмисника, який підозрюється у крадіжці майна з будинку

 

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановили особу чоловіка, який викрав речі домашнього вжитку у мешканця Варвинської громади. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі. 

Днями до поліції звернувся чоловік із повідомленням, що його помешкання обікрали. За викликом виїхали слідчо-оперативна група Прилуцького районного відділу поліції та оперативники карного розшуку.

У результаті огляду місця події поліцейські встановили, що у період відсутності господаря вдома до будинку проник невідомий зловмисник та викрав особисті речі потерпілого.

В ході комплексу оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до злочину причетний 33-річний місцевий мешканець. Викрадене майно у чоловіка правоохоронці вилучили.

Слідчий під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розпочав кримінальне провадження за частиною 4 статі 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). Покарання згідно з нею - від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь