Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

У Прилуках поліцейські затримали торгівця наркотиками

Дата: 23.01.2024 12:01
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

У Прилуках поліцейські затримали торгівця наркотиками

Співробітники кримінального блоку Прилуцького районного відділу поліції викрили 44-річного прилучанина під час збуту чергової партії наркотичної речовини. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

У ході слідчих дій поліція Прилуччини встановила, що підозрюваний повторно незаконно збув наркотичну речовину «канабіс».

Поліцейські за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» затримали зловмисника. В його оселі правоохоронці провели невідкладний обшук. В ході слідчої дії поліцейські виявили та вилучили згортки з подрібненою речовиною зеленого кольору (канабіс), насіння коноплі, ваги, готівку та інші речові докази причетності фігуранта до незаконної діяльності.

Усе вилучене поліція направила на експертизу.

Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розслідує кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (визначає відповідальність за вчинений повторно збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Триває досудове розслідування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь