Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 02.04.2024 08:33
Кількість переглядів: 37

ОГОЛОШЕННЯ !

 

Відповідно до розпорядження селищного голови №52 від 01.04.2024 на 10 квітня 2024 року на 12 годину скликана сорок перша сесія Парафіївської селищної ради восьмого скликання, засідання якої відбудеться в приміщенні Парафіївського селищного будинку культури.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про дострокове припинення повноважень  депутата виборчого округу №2 Парафіївської селищної ради восьмого скликання Андрійко Алли Миколаївни.
  2. Про внесення змін до складу постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської  діяльності, етики та регламенту Парафіївської селищної ради.
  3. Про повідомлення депутата Парафіївської селищної ради восьмого скликання Валентини Бичок про роботу в раді.
  4. Про повідомлення депутата Парафіївської селищної ради восьмого скликання Валентини Тригуб про роботу в раді.
  5. Про повідомлення депутата Парафіївської селищної ради восьмого скликання Віктора Пащенка про роботу в раді.
  6. Про внесення змін до Програми економічного і соціального  розвитку Парафіївської селищної територіальної громади на 2024 рік.
  7. Про внесення змін до Програми підтримки підрозділів територіальної оборони та Збройних Сил України на 2024 рік.
  8. Про передачу коштів субвенції  до державного бюджету.
  9. Про внесення змін до рішення сорокової сесії Парафіївської селищної ради восьмого скликання від 22.02.2024 №06-40/08.
  10. Про внесення змін до рішення тридцять восьмої сесії селищної ради восьмого скликання від 22.12.2023 № 01-38/08 «Про місцевий бюджет Парафіївської селищної територіальної громади на 2024 рік» (код бюджету 2550500000).
  11. Про затвердження Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» Парафіївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області у новій редакції.
  12. Про затвердження Статуту  комунального підприємства «Парафіївський ЦПМСД» Парафіївської селищної ради у новій редакції.
  13. Про затвердження Положення про відділ освіти, культури та спорту Парафіївської селищної ради у новій редакції.
  14. Про затвердження Положення про службу у справах дітей Парафіївської селищної ради у новій редакції.
  15. Про затвердження Положення про фінансовий відділ Парафіївської селищної ради у новій редакції.
  16. Про затвердження Положення про комунальну архівну установу «Трудовий архів» Парафіївської селищної ради у новій редакції.
  17. Про затвердження Положення про комунальну установу «Місцева пожежна охорона» Парафіївської селищної ради у новій редакції.
  18. Про затвердження Статуту Парафіївського закладу дошкільної освіти №1 «Малятко» Парафіївської селищної ради у новій редакції.
  19. Про затвердження Статуту Парафіївського ліцею Парафіївської селищної ради у новій редакції.
  20. Про затвердження Положення про комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Парафіївської селищної ради у новій редакції.
  21. Про затвердження плану оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти комунальної власності Парафіївської селищної ради.
  22. Про затвердження плану оптимізації мережі закладів дошкільної освіти комунальної власності Парафіївської селищної ради.
  23. Про схвалення проєкту рішення  Парафіївської селищної ради восьмого скликання «Про реорганізацію Бережівського ліцею Парафіївської селищної ради шляхом приєднання до Тростянецького ліцею Парафіївської селищної ради».
  24. Про схвалення проєкту рішення  Парафіївської селищної ради восьмого скликання «Про припинення діяльності шляхом ліквідації Парафіївського ЗДО №2 «Сонечко» Парафіївської селищної ради».
  25. Про закриття групи в Южненському ЗДО «Сонечко»  Парафіївської селищної ради.
  26. Про закриття групи в Іваницькому ЗДО «Сонечко»  Парафіївської селищної ради.
  27. Про зміну місцезнаходження юридичної особи -  Тростянецького ЗДО «Світанок» Парафіївської селищної ради.
  28. Про затвердження структури та штатної чисельності закладів дошкільної освіти комунальної власності Парафіївської селищної ради.
  29. Про розірвання договору оренди нерухомого майна комунальної власності селищної ради з Чернігівським обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки.
  30.  Про затвердження договору №31 від 06 березня 2024 року укладеного між Парафіївською селищною радою та службою у справах дітей Парафіївської селищної ради.
  31. Про створення медичних пунктів тимчасового базування.
  32. Про відміну рішення виконавчого комітету  Іваницької сільської ради № 58 від 22.08.1997.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) та передачу у власність Василенку Віктору Васильовичу.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Ковтуну Всеволоду Кузьмичу.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Копійковській Ользі Володимирівні.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність  Федірко Олені Михайлівні.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Шкребко Наталії Всеволодівні.
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність Іщенку Василю Васильовичу, Самарі Оксані Василівні.
  40. Про передачу земельної ділянки у власність Терлецькій Аллі Володимирівні.
  41. Про передачу земельної ділянки у власність Терлецькому Геннадію Леонідовичу.
  42. Про уточнення рішення першої сесії Парафіївської селищної ради двадцять другого скликання від 30 вересня 1994 року щодо передачі земельних ділянок у власність громадянам.
  43. Про уточнення рішення сьомої сесії Парафіївської селищної ради двадцять другого скликання від 13.02.1996 щодо передачі земельних ділянок у власність громадянам.
  44. Про уточнення рішення виконавчого комітету Южненської сільської ради № 109 від 29.10.1997 року щодо передачі земельних ділянок у власність громадянам.
  45. Про відміну рішення чотирнадцятої сесії 22 скликання Парафіївської селищної ради від 24.12.1997 року.
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за рахунок невитребуваних земельних часток (паїв) та передачу в оренду ПП «Агро-Трейдер».
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за рахунок невитребуваних земельних часток (паїв) та передачу в оренду ТОВ «АК «Нива-Плюс».
  48. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  49. Про передачу ТОВ «АК «Нива-Плюс» в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  50. Про припинення договору оренди земельної ділянки.
  51. Про припинення договору оренди земельної ділянки.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь