A A A K K K
для людей із порушенням зору
Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Про проведення дослідження

Дата: 12.04.2024 14:45
Кількість переглядів: 23

Про проведення дослідження

 

Чернігівська обласна державна адміністрація інформує про проведення Ініціативою REACH в період з 15 квітня по 15 травня 2024 року дослідження населення працездатного віку та формування профайлу робочої сили. Планується опитування 1071 особи, а також 11 глибинних інтерв’ю з представниками освітніх установ та рекрутингових агенцій, які діють на території області.

Основною метою дослідження є комплексна оцінка основних тенденцій і сфер можливостей для відновлення ринку праці під впливом загальних соціально-економічних викликів, а також викликів, пов’язаних з війною, і наслідків державної політики щодо розвитку робочої сили.

REACH є спільною ініціативою міжнародних неурядових організацій – Ініціативи IMPACT та ACTED і Навчального та науково-дослідного інституту Організації Об’єднаних Націй – Програми з оперативного застосування супутникової інформації (UNITAR – UNOSAT), яка проводить низку соціально-економічних оцінок, щоб забезпечити інформаційну підтримку реалізації ACTED проєкту «Забезпечення економічних можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED).

Контактна особа – фахівець з ведення проєкту – Владислав ХАТЮШИН (моб. 063 186 43 57, e-mail: vladyslav.khatiushyn@reach-initiative.org).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь