Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Аналіз надзвичайних ситуацій та небезпечних подій, що стались на території Чернігівської області у червні 2024 року

Дата: 08.07.2024 09:16
Кількість переглядів: 47

АНАЛІЗ

надзвичайних ситуацій та небезпечних подій, що стались на території

Чернігівської області у червні 2024 року

 

Надзвичайних ситуацій

0

Небезпечних подій:

169

  • дорожньо-транспортних пригод

42

  • пожеж

103

  • подій на водних об’єктах

8

  • аварійних ситуацій енергозабезпечення

16

Постраждало осіб

58

Загинуло осіб:

16

  • в ДТП

4

  • на пожежах

4

  • на водних об’єктах

8

Виявлено та знищено вибухонебезпечних предметів

335

     Загинуло на пожежаж:

     07 червня в м.Бобровиця Ніжинського району (Бобровицька ТГ) по вул. Чернігівській, 11/63 о 03 год. 09 хв. сталася пожежа в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено диван, пошкоджено стіни на площі 4 кв.м. Причина встановлюється. На місці пожежі виявлено тіло власниці, 1950 року народження.

 

     08 червня в м. Бахмач Ніжинськогой району  (Бахмацька ТГ) в господарстві по вул. Незалежності, 10Б о 14 год. 26 хв. сталася пожежа житлового будинку (10х12 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено конструктивні елементи стін на площі 3 кв.м, майно. Причина встановлюється. Внаслідок пожежі власник будинку, 1979 року народження, був госпіталізований до реанімаційного відділення КНП "Бахмацька міська лікарня", де помер від отриманих термічних опіків.

 

    17 червня в с. Грибова Рудня Чернігівського району (Добрянська ТГ) по вул. Перемоги, 9  о 05 год. 41 хв. сталася пожежа житлового будинку (5х8 м, стіни дерев’яні, покрівля металева). Вогнем знищено будівлю. Причина - необережність під час куріння господаря. На місці пожежі виявлено тіло господаря.

 

     24 червня в с. Нова Басань  Ніжинського району (Новобасанська ТГ) по вул. Авіації, 8 о 03 год. 50 хв. сталася пожежа житлового будинку (6х10 м, стіни дерев’яні, покрівля металева). Вогнем знищено веранду, перекриття на площі 30 кв.м, стіну на площі 10 кв.м та майно, пошкоджено перекриття на площі 30 кв.м, внутрішнє облицювання стіни на площі 20 кв.м. Причина та збиток - встановлюються. На місці події виявлено тіло громадянина, 1961 року народження.

     Загинуло на водних об’єктах:

     01 червня з р. Снов в с. Сновянка Чернігівського району о 18 год. 45 хв. було виявлено та піднято на поверхню тіло чоловічої статі. Причина та обставини смерті встановлюються.

 

     7 червня   з озера Циганське біля м. Городня Чернігівського району (Городнянська ТГ)  о 10 год. 55 хв. працівниками Чернігівської обласної рятувально-водолазної служби піднято на поверхню з води тіло жителя м. Городня, 1983 року народження. Причина смерті встановлюється.

 

     13 червня в с. Бахмач Ніжинського району (Бахмацька ТГ) о 04 год. 20 хв. з природної водойми працівниками поліції піднято на поверхню тіло місцевого мешканця,1958 року народження. Обставини події встановлюються.

 

     14 червня в м. Чернігові з р. Десна в межах міського пляжу «Золотий берег» о 19 год. 21 хв. працівниками правоохоронних органів виявлено та піднято на поверхню з води тіло мешканки  м. Чернігова, 1993 року народження. Обставини події та причина смерті встановлюються.

 

     19 червня з р. Убідь в межах селища Сосниця  Корюківського району (Сосницька ТГ)  о 10 год. 10 хв. місцевими жителями виявлено та піднято на поверхню з води тіло мешканки селища Сосниця, 1975 року народження. Обставини та причина смерті встановлюються.

 

     21 червня в с. Хвилівка Ніжинського району (Талалаївська ТГ) об 11 год. 20 хв. у ставку було виявлено та піднято на поверхню з води тіло мешканця м. Ніжин,  1957 року народження. Причина та обставини смерті встановлюються.

 

     25 червня біля с.Мезин Новгород-Сіверського району  (Понорницька ТГ) о 20 год. 55 хв. з р. Десна працівниками Сосницької рятувальної станції було піднято на поверхню з води тіло жительки с. Мезин, 2011 року народження. Обставини події та причина смерті встановлюються.

 

     27 червня з річки Ревна в межах м. Семенівка Новгород-Сіверського району (Семенівська ТГ)  о 14 год. 05 хв. виявлено та піднято на поверхню з води тіло громадянина 1985 року народження, жителя с. Васильків (Гусятинська ТГ) Чортківського району Тернопільської області. Обставини події та причина смерті - встановлюються.

     Загинуло в дорожньо-транспортних пригодах:

     7 червня на автодорозі М-01 на 78 км біля с. Єрків  о 13 год. 38 хв. водій автомобіля  "Volkswagen Touareg"  здійснив виїзд за межі проїжджої частини дороги з подальшим з’їздом у кювет. В результаті ДТП водій, 1944 року народження, загинув на місці події,  2 пасажири отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до КНП  "Козелецька центральна районна лікарня".

 

     14 червня на автодорозі між с. Заріччя та с. Хотіївка Новгород-Сіверського району близько 14 год. 18 хв. водій мотоцикла «Viper ZS50» не впорався з керуванням та впав на асфальтне покриття. Внаслідок ДТП водій, 1974 року народження, помер на місці аварії.

 

    16 червня на автодорозі Н-28 сполученням «Чернігів-Городня-Сеньківка» неподалік селища Седнів Чернігівського району, о 14 год. 05 хв. водій автомобіля «ВАЗ 2111» не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги і здійснив наїзд на земляний насип. Внаслідок пригоди водій, 1976 року народження, від отриманих травм загинув.

 

     20 червня біля залізничної станції "Бахмач-Київський" о 19 год. 15 хв. пасажирським потягом №279 сполученням «Суми – Київ) було смертельно травмовано чоловіка, 1978 року народження. Затримка руху потягу склала 01 годину 11 хвилин.

 

 

 

Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області

Запобігти! Врятувати! Допомогти!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь