Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

єРобота: бізнес на воді

Дата: 12.07.2024 08:52
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

єРобота: бізнес на воді

Чернігівська підприємниця Вікторія Талибова виробляє продукцію, котру споживають люди, які дбають про своє здоров’я. Йдеться про очищену питну воду. Щоб задовольнити зростаючий попит споживачів і виробляти більше смачної і корисної питної води вищого ґатунку, вона скористалася програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» урядового проєкту «єРобота». Грантові гроші підприємниця витратила на модернізацію виробництва.

«Очистка, розлив і продаж питної води в Чернігові – це наш родинний бізнес, який ми з чоловіком заснували майже 10 років тому. Наша продукція відома чернігівцям під назвою «Фабрика води», - розповідає Вікторія. – Якісна питна вода – товар, який користується постійним попитом і не має сезонності. Всім відомо, що чернігівці мають у своїх кранах гарну артезіанську воду, але стан водопровідних труб не такий вже й ідеальний. Наша вода проходить 9 ступенів очистки, збагачується комплексом потрібних людині мінералів, очищується від важких металів та солі, вірусів і бактерій. Крім того, вона є безпечною для побутової техніки, бо не призводить до утворення накипу».

Щоб замінити застаріле обладнання на одному з трьох пунктів продажу, а коштує воно не дешево, Вікторія скористалася програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», бо є дружиною учасника бойових дій. На реалізацію своєї бізнес-ідеї отримала від держави 500 тис. гривень. Завдяки гранту збільшився й її колектив. Підприємниця працевлаштувала ще двох людей продавцями-консультантами.

Нагадаємо, за програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, а також члени їх сімей, можуть отримати:

– до 250 тис. гривень у разі створення одного робочого місця;

– від 250 тис. до 500 тис. гривень - двох робочих місць;

Крім того, учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни можуть отримати від 500 тис. до 1 млн. гривень за умови створення чотирьох робочих місць.  Цей грант надається на умовах співфінансування: 70% вартості проєкту – за рахунок гранту, 30% – за рахунок коштів отримувача. Причому реєстрація ФОП має бути не менше, ніж три роки.

За консультаціями звертайтеся до регіонального офісу "Зроблено в Україні", який діє на базі Чернігівського обласного центру зайнятості (м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 40).

Чернігівський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь