Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Факультет правничих наук Києво-Могилянської академії запрошує фахівців

Дата: 16.07.2024 12:21
Кількість переглядів: 66

Дорогі друзі!
 


Раді вам повідомити, що Факультет правничих наук Києво-Могилянської академії запрошує фахівців вашої установи, підприємств, розташованих на території вашої громади/району/області, які мають базову вищу освіту (за будь-якою спеціальністю), приєднатися до розбудови майбутнього України!

Наша магістерська програма «Суспільне врядування» проводить підготовку студентів у сфері публічного управління і адміністрування. Поруч із основною програмою студенти мають змогу прослухати спеціалізовані курси з фокусом на комунікаціях або на врядуванні у сфері цифрових технологій. Тим, хто успішно подолав програму навчання, відкриваються унікальні можливості для розвитку та працевлаштування в структурах ЄС, міжнародних компаніях, органах влади України, органах місцевого самоврядування, недержавних та міжнародних організаціях та бізнес-структурах.

Ми готові будь-якого моменту відповісти на запитання щодо вступу та навчання. Щоб ми могли з вами зв’язатись, заповніть будь-ласка невеличку форму: 
http://surl.li/lyluet


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь