Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

єРобота: в Чернігові військовий відкрив чайну «Сьорб»

Дата: 19.07.2024 09:09
Кількість переглядів: 43

Фото без опису 

єРобота: в Чернігові військовий відкрив чайну «Сьорб»

Не кавою єдиною, вирішив Владислав Іванцов і відкрив у Чернігові чайну «Сьорб». Для цього скористався програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» урядового проєкту «єРобота» і отримав понад 450 тис. гривень на започаткування бізнесу. Грантових коштів вистачило на придбання обладнання, меблів, товарів для виготовлення продукції, оплату рекламних послуг та частково оренди приміщення.

Владислав – не просто підприємець, а насамперед військовослужбовець. Він добровольцем у перший день повномасштабної війни став на захист рідного міста. Після звільнення Чернігівщини від російських окупантів не покинув службу і продовжує боронити Україну вже на інших рубежах. А чайна для нього – це віддушина, справа, що приносить задоволення і радість, місце, в яке хочеться повертатися, яке заспокоює і відволікає. Атмосфера там затишна і сімейна. Та й як інакше? Адже «Сьорб» - це родинний бізнес. Вести справи Владиславу допомагає його сестра Софія.

За словами підприємця, він хотів створити місце, де б люди змогли відпочити, поспілкуватися, відчути тепло. Тим паче кав’ярні вже давно заполонили місто, а от чайна – це диковинка.  У «Сьорб» можна тихенько посидіти наодинці і цікаво провести час у колі рідних чи друзів. До розваг відвідувачів ігрова приставка, настільні ігри, розмальовки для малюків. На вулиці спека? Охолодитися допоможуть холодні чаї бабл-ті з желейними кульками, всередині яких фруктовий сік. Дощ або холод? Зігрійтеся справжніми ароматними чаями. На вибір: натуральні, листові (чорний, зелений, пуери,  матча), фруктові. Зголодніли? Ось, швидкий і смачний перекус: хот-доги, сендвічі, десерти. Ну, і звісно ж запашна кава.

А ще «Сьорб» для Владислава – це можливість внести вклад у розвиток громади та створити нові робочі місця. Згідно з умовами програми «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» він працевлаштував двох людей.

Інформація про цю грантову програму та подання заяви на отримання гранту тут https://dcz.gov.ua/people/ubd

За консультаціями звертайтеся до регіонального офісу "Зроблено в Україні", який діє на базі Чернігівського обласного центру зайнятості (м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 40).

Чернігівський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь