Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Перерахувала «псевдобанкіру» 70 тисяч гривень

Дата: 24.07.2024 16:36
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Перерахувала «псевдобанкіру» 70 тисяч гривень: поліція Прилуччини застерігає громадян від шахраїв, що видають себе за працівників банківських установ

Поліцейські закликають громадян критично ставитись до дзвінків незнайомців, не довіряти сумнівним пропозиціям та відмовитись від виконання будь-яких вказівок, пов’язаних з перерахуванням коштів або наданням співрозмовнику секретних реквізитів ваших карткових рахунків.

23 липня до поліції звернулась 58-річна мешканка Срібнянської громади. Жінка повідомила, що їй зателефонував незнайомець нібито зі служби безпеки банку та заявив співрозмовниці, що хтось намагається викрасти гроші з її рахунку. Шахрай переконав заявницю перерахувати заощадження на інший вказаний ним рахунок. Таким чином, жінка втратила 70 тисяч гривень.

Поліція наполегливо рекомендує: ніколи не виконуйте вказівок незнайомих осіб, які пов’язані з переведенням коштів, та по телефону нікому не розповідайте ніяких відомостей зі своєї картки. Якщо виникли сумніви під час розмови – покладіть слухавку та зверніться до банківської установи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь