Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Щодо організації роботи з погашення податкового боргу

Дата: 28.08.2024 09:17
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

Щодо організації роботи з погашення податкового боргу

В управлінні по роботі з податковим боргом головного управління ДПС у Чернігівській області повідомили, що станом на 01.08.2024 сума податкового боргу по Чернігівській області складає  1168,1 млн гривень. 

З метою надходження сум податкового боргу до бюджету, фахівцями управління постійно вживаються заходи щодо його погашення. Завдяки цьому та сплаті сумлінними платникам податків Чернігівщини протягом січня-липня ц. р. збільшено надходження до Зведеного бюджету України та скорочено податковий борг по області на  51  млн гривень.

Проводиться робота щодо інформування платників податків юридичних та фізичних осіб про наявність сум податкового боргу шляхом надсилання податкових вимог платникам, направлення переліків боржників до територіальних громад тощо.

Разом з цим повідомляємо, що платник податків має змогу самостійно ознайомитись з детальною інформацією щодо наявної заборгованості в Електронному кабінеті (доступний за посиланням  https://cabinet.tax.gov.ua/), або у мобільному застосунку «Моя податкова» (доступний для телефонів як на платформі Android, так і IOS).

 

          Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь