Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Порядок денний засідання комісія з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства та комунальної власності, містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього

Дата: 24.09.2024 15:49
Кількість переглядів: 29

 

Порядок денний засідання комісія з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства та комунальної власності, містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Парафіївської селищної ради 30.09.2024:

 

  1. Про обрання секретаря постійної комісії.
  2. Про повідомлення депутата Парафіївської селищної ради восьмого скликання Вадима Мілька про роботу в раді.
  3. Про внесення змін до Програми «Профілактика правопорушень на 2024-2025 роки» Парафіївської селищної ради.
  4. Про внесення змін до Програми «Фінансової підтримки комунального підприємства «Парафіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Парафіївської селищної ради на 2024 рік.
  5. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Парафіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Парафіївської селищної ради на 2025 рік.
  6. Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Парафіївської  селищної ради на 2025-2029 роки.
  7. Про затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для населення Парафіївської селищної ради на 2025-2026 роки.
  8. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Добробут» Парафіївської селищної ради на 2025 – 2026  роки.
  9. Про затвердження Програми організації громадських робіт із впорядкування та благоустрою населених пунктів Парафіївської селищної ради на 2025 рік.
  10. Про затвердження Програми забезпечення пожежної безпеки Парафіївської селищної ради на 2025 рік.
  11. Про затвердження Програми виділення коштів первинній профспілковій організації Парафіївської селищної ради Професійної спілки державних установ України на 2025 рік.
  12. Про передачу коштів субвенції до державного бюджету.
  13. Про передачу коштів субвенції до державного бюджету.
  14. Про виділення коштів з місцевого бюджету Парафіївської селищної територіальної громади на  співфінансування проекту на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» у 2024 році.
  15. Про внесення змін до рішення тридцять восьмої сесії Парафіївської селищної ради восьмого скликання від 22.12.2023 № 01-38/08 «Про місцевий бюджет Парафіївської селищної територіальної громади на 2024 рік» (код бюджету 2550500000).
  16. Про затвердження договору укладеного між Парафіївською селищною радою та комунальним підприємством «Парафіївський ЦПМСД».
  17. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Парафіївського селищного будинку культури Парафіївської селищної ради.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Кабай Оксані Петрівні.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Басараб Анатолію Григоровичу.
  20. Про проведення інвентаризації земельної ділянки.
  21. Про розгляд листа Прилуцької районної ради.
  22. Про розгляд листа військової частини .
  23. Про розгляд листа військової частини.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь