Парафіївська селищна рада
16730, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с-ще Парафіївка, вул. Тараса Шевченка, буд. 62 (ЄДРПОУ-04412521)

Порядок денний засідання комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту, соціального захисту населення, промисловості, підприємництва, сфери послуг, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту Параф

Дата: 24.09.2024 15:47
Кількість переглядів: 23

 

Порядок денний засідання комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту, соціального захисту населення, промисловості, підприємництва, сфери послуг, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту Парафіївської селищної ради 01.10.2024:

  1. Про обрання секретаря постійної комісії.
  2. Про повідомлення депутата Парафіївської селищної ради восьмого скликання Миколи Черепа  про роботу в раді.
  3. Про затвердження Програми «Безпечна громада та профілактика правопорушень на 2025 рік».
  4. Про затвердження Програми відшкодування витрат на здійснення поховання загиблих (померлих) захисників України на 2025 рік.
  5. Про затвердження комплексної програми вшанування та увічнення пам’яті загиблих Захисників та Захисниць України, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету України на 2024-2026 роки.
  6. Про затвердження цільової Програми мобілізаційної підготовки місцевого значення та забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку громадян Парафіївської територіальної громади на 2025 рік.
  7. Про затвердження Програми підтримки підрозділів територіальної оборони та Збройних Сил України на 2025 рік.
  8. Про затвердження Програми забезпечення виплат компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі  на території Парафіївської селищної ради на 2025 рік.
  9. Про затвердження  Програми підтримки внутрішньо переміщених осіб, що зареєстровані на території Парафіївської селищної ради на 2025-2026 роки.
  10. Про затвердження Програми надання одноразової допомоги дітям – сиротам і дітям позбавленим батьківського піклування після досягнення 18-річного віку на території  Парафіївської селищної ради на 2025 рік.
  11. Про затвердження Програми забезпечення відшкодування вартості проїзду педагогічних працівників закладів освіти Парафіївської селищної ради до місця роботи та у зворотному напрямку на 2025 рік.
  12. Про затвердження Програми організації харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти Парафіївської селищної ради на 2025 рік.
  13. Про присвоєння назви вулиці в селі Боярщина Прилуцького району, Чернігівської області.
  14. Про припинення діяльності шляхом ліквідації Тростянецької сільської виборчої комісії  Ічнянського району Чернігівської області
  15. Про    припинення діяльності шляхом ліквідації Бережівської сільської виборчої комісії  Ічнянського району Чернігівської області.
  16. Про вихід з членів Всеукраїнської асоціації громад.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь